Κόντρα σε Φενέρ ο Ολυμπιακός για να κρατήσει το πλεονέκτημα
Επιστροφή στη δράση της Εuroleague με την διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής. Πρώτος στην «μάχη» από ελληνικής πλευράς ρίχνεται ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει (23/2, 19:45) την Φενέρμπαχτσε στη Κωνσταντινούπολη.
Επιστροφή στη δράση της Εuroleague με την διεξαγωγή της 23ης αγωνιστικής. Πρώτος στην «μάχη» από ελληνικής πλευράς ρίχνεται ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει (23/2, 19:45) την Φενέρμπαχτσε στη Κωνσταντινούπολη.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν απέναντι στην ομάδα του Ζελικό Ομπράντοβιτς με σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες Βασίλη Σπανούλη και Πάτρικ Γιανγκ. Ο Ολυμπιακός, που έχει ρεκόρ 16-6 ενώ η «Φενέρ» 15-7, αν φύγει με το «διπλό» από την Τουρκία θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάληψη μίας εκ των τεσσάρων πρώτων θέσεων, που δίνουν πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Euroleague:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.