
«Αγοράστε» ένα γεύμα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο Μιλάνο
«Κερδίστε τη σπάνια ευκαιρία να γευματίσετε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Γνωστός ως ιδιοφυΐα της επικοινωνίας και δημοφιλής πολιτικός, είναι ένας στυλοβάτης της ιταλικής κοινωνίας και της πολιτικής»... Ο Μπερλουσκόνι βγαίνει σε... δημοπρασία μέσω του δικτυακού τόπου charitystars.com προσφέροντας την εκλεκτή παρουσία του σε ένα γεύμα στο Μιλάνο σε όποιον καταθέσει την υψηλότερη προσφορά -που φθάνει μέχρι στιγμής τις 21.000!. Τα έσοδα θα κατευθυνθούν στους σεισμόπληκτους του Αμπρούτσο.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δημοπρατεί μέσω του Διαδικτύου ένα… γεύμα με τον ίδιο και τα έσοδα θα δοθούν στους πληγέντες των πρόσφατων σεισμών που χτύπησαν την κεντρική Ιταλία.
«Απολαύστε ένα γεύμα με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι» γράφει ο δικτυακός τόπος charitystars.com, καλώντας όσους ενδιαφέρονται να κάνουν την προσφορά τους.
«Κερδίστε τη σπάνια ευκαιρία να γευματίσετε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Γνωστός ως ιδιοφυΐα της επικοινωνίας και δημοφιλής πολιτικός, είναι ένας στυλοβάτης της ιταλικής κοινωνίας και της πολιτικής» συνεχίζει ο ιστότοπος.
Σύμφωνα με την αγγελία, το γεύμα θα παρατεθεί στο Μιλάνο και ο νικητής δεν θα μπορεί να πάρει μαζί του περισσότερους από δύο συνδαιτυμόνες.
«Αγαπητοί φίλοι, αποφάσισα να με δανείσω σε δημοπρασία […] γιατί πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες» έγραψε ο ίδιος ο Μπερλουσκόνι στη σελίδα του στο Facebook.
«Ελπίζω ότι η δημοπρασία αυτή θα πιάσει πολύ υψηλή τιμή, τα έσοδα θα προσφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό» προσέθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ για πληθωρισμό: Όσο ο Μητσοτάκη «λυπάται και θυμώνει με την ακρίβεια», τόσο περισσότερο πληρώνει ο λαός
- Παναθηναϊκός: Όταν ο Ιραόλα έγινε… Πογιάτος
- Προσοχή σε νέα απάτη με μήνυμα που «μοιάζει» να έρχεται από το gov.gr [εικόνα]
- Τσουκαλάς: Η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να αναμένει τη διαμόρφωση θέσεων – Απέναντι στη ΝΔ υπάρχει το ΠΑΣΟΚ με κυβερνητικό πρόγραμμα
- MEGA: Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης τα «The Chase» και «Χαμογέλα και πάλι!» τον Μάιο
- Καλαμάτα: Με 45 μαχαιριές σκότωσε ο γυναικοκτόνος την 39χρονη – Συνέχιζε να την μαχαιρώνει ενώ ήταν πεσμένη στο πάτωμα





