Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στo Netflix τα δικαιώματα για τη συνεργασία Σκορσέζε - Πατσίνο - Ντε Νίρο

Στo Netflix τα δικαιώματα για τη συνεργασία Σκορσέζε – Πατσίνο – Ντε Νίρο

Το συνδρομητικό διαδικτυακό κανάλι Netflix απέκτησε τα δικαιώματα προβολής της ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε «Ο Ιρλανδός» (The Irishman) με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο. Πρόκειται για μία κίνηση που δεν αποκλείεται να αλλάξει το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, η οποία εισάγει βαθύτερα στην παραγωγή ταινιών τη συνδρομητική υπηρεσία. Το «The Irishman» σηματοδοτεί […]

Το συνδρομητικό διαδικτυακό κανάλι Netflix απέκτησε τα δικαιώματα προβολής της ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε «Ο Ιρλανδός» (The Irishman) με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο.

Πρόκειται για μία κίνηση που δεν αποκλείεται να αλλάξει το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, η οποία εισάγει βαθύτερα στην παραγωγή ταινιών τη συνδρομητική υπηρεσία.

Το «The Irishman» σηματοδοτεί την ένατη συνεργασία του Σκορσέζε με τον Ντε Νίρο. Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Στίβεν Ζάιλιαν και βασίζεται στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ, «Άκουσα ότι βάφεις σπίτια» (Ι Heard You Paint Houses) που κυκλοφόρησε το 2004.

Το βιβλίο αφηγείται την αληθινή ιστορία του Φρανκ Σίραν, διαβόητου γκάνγκστερ και μέλους ενός από τα αμερικάνικα συνδικάτα στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Τζίμι Χόφα και ο οποίος υποστήριξε ότι είναι ο άνθρωπος που τον σκότωσε.

Ο Σίραν πέθανε το 2003 και αποκάλυψε στον συγγραφέα ότι είχε ανάμειξη στη δολοφονία του Τζίμι Χόφα, εκτελώντας εντολές του Ράσελ Μπουφαλίνο, γεννημένου στη Σικελία, αρχηγού μαφιόζικης οργάνωσης στην Αμερική. Ο Χόφα εξαφανίστηκε το 1975 και δεν βρέθηκε ποτέ.

Τη φράση «Άκουσα ότι βάφεις σπίτια» χρησιμοποιούσαν τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, όταν ήθελαν να αναφερθούν σε δολοφονίες.

Ο Σκορτσέζε και ο Ντε Νίρο συνεργάστηκαν πρώτη φορά το 1973, στην ταινία Κακόφημοι Δρόμοι (Mean Streets) και ακολούθησαν οι ταινίες Ο ταξιτζής, New York, New York, The King of Comedy, Τα καλά παιδιά, Το ακρωτήρι του φόβου και Καζίνο.

Με βάση τη συμφωνία με το Netflix, για την οποία έγινε αναφορά πρώτη φορά στο IndieWire, ο Σκορσέζε επιδιώκει έναν προϋπολογισμό της τάξης των 150 εκ. δολαρίων, καθώς αρκετά χρήματα θα απαιτήσουν τα ειδικά εφέ που θα κάνουν τους ηθοποιούς να φαίνονται νεότεροι.

Είναι η πρώτη φορά που ο Μάρτιν Σκορτσέζε θα συνεργαστεί με τον Αλ Πατσίνο.

Η παραγωγή του «The Irishman» θα αρχίσει αργότερα το 2017.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024