
Bόλος: Κατέληξε ο 26χρονος που έκανε δύο απόπειρες αυτοκτονίας
Υπέκυψε στα τραύματά του, έπειτα από νοσηλεία 17 ημερών στην ΜΕΘ του Αχιλοπούλλειου Νοσοκομείου Βόλου, ο 26χρονος που στις αρχές του μήνα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.
Υπέκυψε στα τραύματά του, έπειτα από νοσηλεία 17 ημερών στην ΜΕΘ του Αχιλοπούλλειου Νοσοκομείου Βόλου, ο 26χρονος που στις αρχές του μήνα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας.
Στις 2 Φεβρουαρίου ο νεαρός από τα Κανάλια Βόλου είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας σε γκρεμό βάθους 250 μέτρων λίγο έξω από το χωριό του, ωστόσο σώθηκε με την επέμβαση της μητέρας του και συγχωριανών του, που προσέτρεξαν στο σημείο.
Μία ημέρα αργότερα, ο ίδιος έκανε νέα απόπειρα αυτοκτονίας, πέφτοντας στο κενό από τον 7ο όροφο όπου στεγάζεται η Α’ Παθολογική του Αχιλοπούλλειου. Τότε, ως εκ θαύματος, σώθηκε, καθώς κατέληξε πάνω σε χώμα, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και νοσηλευόταν.
Ο 26χρονος επρόκειτο να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, εξαιτίας των πολλαπλών καταγμάτων που έφερε, τελικά όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ο Ποκουσέφσκι κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο»
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Βουλγαρία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Πώς οι Simpsons εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικό φαινόμενο που διαμόρφωσε την παγκόσμια κουλτούρα και οικονομία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ – «Τελικός» παραμονής στη Γλυφάδα
- Athens Throws Open Its Doors on World Heritage Day

