Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μπαλωθιές» του Πλατανιά στο Αγρίνιο, 2-1 τον Παναιτωλικό

«Μπαλωθιές» του Πλατανιά στο Αγρίνιο, 2-1 τον Παναιτωλικό

Ο Πλατανιάς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Παναιτωλικού σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Μανούσος (πεν. 27΄) και Καρυπίδης (55΄), ενώ στο 81΄ ο Ρέι πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του Αγρινίου.

Ο Πλατανιάς επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 του Παναιτωλικού σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Μανούσος (πεν. 27΄) και Καρυπίδης (55΄), ενώ στο 81΄ ο Ρέι πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του Αγρινίου.

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που στο 14΄ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Μαρκόβσκι να πασάρει μετά από κόρνερ στον αμαρκάριστο Κούσα, το πλασέ του οποίου σταμάτησε σχεδόν πάνω στην γραμμή της εστίας του Πλατανιά ο Μπανανά. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή ευκαιρία στο 24΄με τον Σωτηρίου να αποκρούει δύσκολα το μακρινό σουτ του Πάουλο.

Στο 27΄ ο Μανούσος κέρδισε πέναλτι μετά από τάκλιν του Χαντάκια, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 1-0 για τον Πλατανιά. Το σκορ παρέμεινε ίδιο μέχρι το ημίχρονο αφού οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο β΄μέρος της αναμέτρησης η ομάδα του Μάκη Χάβου ξεκίνησε πιο δυνατά και παραλίγο να ισοφαρίσει στο 54΄ με την προβολή του Χαντάκια , αλλά ο Γιόρεντε έδιωξε την μπάλα κόρνερ λίγο πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του.

Ένα λεπτό αργότερα (55΄) όμως ο Πλατανιάς κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα όταν μετά το κόρνερ του Γιορέντε ο Μανούσος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Καρυπίδης με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 2-0. Ο ρυθμός του αγώνα πάγωσε και ενώ όλα έδειχναν πως ο Πλατανιάς θα έπαιρνε μια εύκολη νίκη ο Ρέι, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναιτωλικού , κατάφερε με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια να μείωσε σε 2-1 στο 81΄.

Το γκολ αυτό έδωσε ελπίδες και δύναμη στους γηπεδούχους που πίεσαν αφόρητα για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι ηττήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Ο Πλατανιάς με αυτή την νίκη πλησίασε ακόμα περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας)

Κίτρινες: Κλέσιο, Κουτρουμάνος, – Μανούσος , Κάργας, Γιορέντε, Σίγκνεβιτς

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος)
: Κυριακίδης, Κλέσιο (74΄ Κουτρουμάνος), Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Λόπες (69΄ Παπαδόπουλος), Μπράβο (59΄Ρέι), Ρόσα, Μαρκόβσκι

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος ):
Σωτηρίου, Βάντερσον, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς (86΄ Μαραγκός), Γιορέντε (89΄ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μανούσος (75΄Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024