Η Unilever απορρίπτει την προσφορά της Kraft ύψους 143 δισ. δολαρίων
H Unilever ανακοίνωσε ότι δεν βλέπει κανένα πλεονέκτημα στην πρόταση συγχώνευσης που υπέβαλε ο αμερικανικός όμιλος τροφίμων Kraft Heinz, απορρίπτοντας την προσφορά ύψους 143 δισ. δολαρίων και λέγοντας ότι «ουσιαστικά αποτιμά χαμηλότερα» τον αγγλο-ολλανδικό κολοσσό καταναλωτικών προϊόντων.
H Unilever ανακοίνωσε ότι δεν βλέπει κανένα πλεονέκτημα στην πρόταση συγχώνευσης που υπέβαλε ο αμερικανικός όμιλος τροφίμων Kraft Heinz, απορρίπτοντας την προσφορά ύψους 143 δισ. δολαρίων και λέγοντας ότι «ουσιαστικά αποτιμά χαμηλότερα» τον αγγλο-ολλανδικό κολοσσό καταναλωτικών προϊόντων.
Η Unilever είπε ότι δέχθηκε από την Kraft Heinz προσφορά ύψους 50 δολαρίων ανά μετοχή, με 30,23 δολάρια να προσφέρονται σε μετρητά και το υπόλοιπο ποσό με μετοχές στη νέα εταιρία, το οποίο αντιπροσωπεύει υπερτίμημα (premium) 18%.
«Αυτό ουσιαστικά αποτιμά χαμηλότερα τη Unilever», ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία.
«Η Unilever απέρριψε την πρόταση καθώς δεν βλέπει κανένα πλεονέκτημα, είτε οικονομικό είτε στρατηγικό, για τους μετόχους της Unilever. Η Unilever δεν βλέπει να υπάρχει βάση για περαιτέρω συζητήσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- «Ανήκει σε όλους μας»: Βίντεο-έπος της Άρσεναλ για την κατάκτηση του τίτλου με πρωταγωνιστή τον Αρσέν Βενγκέρ (vid)
- Λάβρος Ανδρουλάκης: Προσφυγή κατά Δεμίρη, «εκθέσατε τη χώρα διεθνώς» – Αδικαιολόγητη η άρνηση του Τζαβέλλα να προσέλθει
- Απώλεια κιλών: Γιατί ο σκύλος σας χάνει μύες και πώς η διατροφή συμβάλλει στην υγεία του
- «Κρύβεται» ο Τζαβέλας από τον έλεγχο της Βουλής – Η επιστολή του – Παρουσία Ανδρουλάκη η συνεδρίαση
- Έμπολα: «Μας βασανίσει» – Φόβος στην ανατολική πλευρά της Δημοκρατίας του Κονγκό, εξαπλώνεται η επιδημία
- Αγκαλιές, δάκρυα και «τρελά» πανηγύρια μετά την ισοπαλία της Σίτι – Απίθανες στιγμές στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ
- Αφθώδης πυρετός στη Λέσβο: Προανάκριση για τις ανεξέλεγκτες ταφές ζώων – «Κανένας δεν έδινε σημασία πριν από δύο μήνες»
- Οσμή αερίου στα νότια προάστια: Αυτά είναι τα τρία σενάρια για την προέλευσή της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 20.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/hari-nandakumar-AusHcg-Sxc-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442