
Ο Μελ Γκίμπσον στο τιμόνι της σκηνοθεσίας του Suicide Squad 2;
...
Ο Μελ Γκίμπσον επέστρεψε για τα καλά. Το Χόλιγουντ υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες την νέα του ταινία Αντιρρησίας Συνείδησης, προτείνοντάς τη για έξι Όσκαρ (μεταξύ των οποίων για το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας), ενώ τώρα φαίνεται πως ο σκηνοθέτης – ηθοποιός φλερτάρει με ένα μεγάλο μπλοκμπάστερ.
Ο λόγος για τη συνέχεια του Suicide Squad (Ομάδα Αυτοκτονίας) που βασίζεται σε κόμικ της DC.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Warner Bros βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γκίμπσον για να αναλάβει τη σκηνοθεσία του σίκουελ.
Η πρώτη ταινία -σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Άγιερ- απογοήτευσε θαυμαστές και μη, αλλά συγκέντρωσε 746 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office. O Άγιερ παραμένει στο σύμπαν της DC με την ταινία Gotham City Sirens, η οποία θα επικεντρώνεται στις γυναίκες κακούς της Γκόθαμ. Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί και πάλι η Μάργκο Ρόμπι (ως Χάρλεϊ Κουίν, ρόλο που ερμήνευσε και στην Ομάδα Αυτοκτονίας).
Η ταινία παρακολουθεί μια ομάδα εγκληματιών που χρησιμοποιούνται ως «όπλο» για την αντιμετώπιση υπερκακών.
Το Hollywood Reporter επικαλείται πηγές που σημειώνουν ότι ο Γκίμπσον εξετάζει το υλικό, ενώ το στούντιο κρατά ανοιχτές και άλλες επιλογές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι πρώτες στιγμές του Ρόκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού (vids)
- Εγκλήματα πολέμου χαρακτηρίζουν οι χώρες του Κόλπου τις επιθέσεις του Ιράν σε πολιτικές υποδομές
- Τσιτσιπάς: «Θέλω να βγω και να κάνω το καλύτερο στον τελικό, θα είναι μια μεγάλη μάχη»
- Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα 23χρονο μοτοσικλετιστή – Πώς συνέβη το δυστύχημα
- Αλλαγές στη Γραμμή 3 του Μετρό: Πέντε σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από την Κυριακή
- Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-0: Είχε ευκαιρίες, του έλειψε το γκολ – Ντεμπούτο για Ρόκα και Πόποβιτς (vids)
