Eπτάχρονη Βρετανίδα υποβάλλει βιογραφικό στην Google – Της απαντά ο CEO
Η 7χρονη Χλόη Μπριτζγουότερ υπέβαλλε το ιδιότυπο βιογραφικό της στον «αρχηγό της Google» διεκδικώντας, από τώρα για αργότερα, μια θέση εργασίας στα υπέροχα γραφεία της εταιρείας με τα χρωματιστά πουφ και τις γυαλιστερές τσουλήθρες.
Η 7χρονη Χλόη Μπριτζγουότερ υπέβαλλε το ιδιότυπο βιογραφικό της στον «αρχηγό της Google» διεκδικώντας, από τώρα για αργότερα, μια θέση εργασίας στα υπέροχα γραφεία της εταιρείας με τα χρωματιστά πουφ και τις γυαλιστερές τσουλήθρες.
Δείτε φωτογραφίες από τα γραφεία της Google ανά τον κόσμο:
Προς έκπληξη των πάντων, ο Σαντάρ Πιτσάι δεν αγνόησε την επιστολή της και της απάντησε, όπως έγινε γνωστό μετά τη διάχυση της είδησης από το λογαριασμό που διατηρεί ο πατέρας της νεαρής μαθήτριας της Α’ Δημοτικού στο LinkedIn.

Πηγή: Andy Bridgewater
Στην επιστολή αυτή, η Χλόη δείχνει φανερά να προτιμά το περιβάλλον εργασίας στο Googleplex, αν και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να εργαστεί σε… εργοστάσιο σοκολάτας ή να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως κολυμβήτρια. Το γράμμα της δεν έμεινε αναπάντητο.
Ο CEO της Google, Σαντάρ Πιτσάι, της απάντησε. Ο Πιτσάι «θα περιμένει» την νέα αίτησή της για δουλειά όταν τελειώσει το σχολείο, απάντηση που τόνωσε κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση της μικρής Βρετανίδας, η οποία πλέον πηγαίνει με μεγαλύτερη όρεξη στο σχολείο, γράφει ο μπαμπάς της, Άντι Μπριτζγουότερ σε ένα post που έγινε viral στο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο.
{{{related}}}
tech.in.gr
- Ο Τραμπ παίζει στο Ιράν «με άδειο ρεζερβουάρ»
- Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε συνάντηση με Τραμπ, ενώ το Ιράν πλήττει αμερικανικές βάσεις στον Περσικό Κόλπο
- «Ουδεμία σχέση έχουμε» – Ο Χρήστος Θηβαίος για την εκδήλωση της Μαρίας Καρυστιανού στη Λάρισα
- Ηράκλειο: 22χρονη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 19 κιλά κάνναβης
- Βασάλος- Βαρθολομάτου: Η επανασύνδεση και οι αγκαλιές στη Μύκονο
- Κόπα Άφρικα: Το CAS θα αποφασίσει αν ο τίτλος θα καταλήξει στη Σενεγάλη ή στο Μαρόκο

