
Χαμένη Λεωφόρος του Ελληνικού Σινεμά: Μέρος 4ο, «Παράξενο Τότε»
...
Τις προβολές της συνεχίζει η ΕΣΠΕΚ στον κινηματογράφο Άστορ στο πλαίσιο των προβολών «Η Χαμένη Λεωφόρος του Ελληνικού Σινεμά». Το τέταρτο μέρος έχει τίτλο «Παράξενο Τότε».
Δεκαετίες πριν το ελληνικό σινεμά χαρτογραφηθεί ως παράξενο υπήρξε ακόμα πιο παράξενο. Στην επόμενη συνάντηση της κινηματογραφικής της λέσχης, η ΕΣΠΕΚ παρουσιάζει μερικά φιλμ του τότε που θα κουβαλούσαν με χάρη αυτή την ταμπέλα τώρα.
Τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, η Χαμένη Λεωφόρος φιλοξενεί τις ταινίες Ανατολική Περιφέρεια του Βασίλη Βαφέα, Σχετικά με τον Βασίλη του Σταύρου Τσιώλη και Η Νίκη της Σαμοθράκης του Δήμου Αβδελιώδη, ενώ λίγες νύχτες μετά, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, την ταινία Oh Babylon του Κώστα Φέρρη, σε μεταμεσονύχτια προβολή.
Τις τρεις πρώτες θα συστήσουν στο κοινό ο Γιάννης Κορρές και ο Μπάμπης Μακρίδης, ενώ την τέταρτη οι Felizol και The Boy. Την μεταμεσονύχτια προβολή θα ακολουθήσει party στο φουαγιέ του Άστορ με τους Fantastikoi Hxoi vs Felizol.
Οι προβολές
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου
18.30 Ανατολική Περιφέρεια του Βασίλη Βαφέα
20.15 Σχετικά με τον Βασίλη του Σταύρου Τσιώλη
22.00 Η Νίκη της Σαμοθράκης του Δήμου Αβδελιώδη
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου
00.30 Oh Babylon του Κώστα Φέρρη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι γράφουν στην Ιταλία για τον Γουίλιαμς Γκος: «Τον εκτιμά ιδιαίτερα ο προπονητής»
- Βρετανία: O Μπέρναμ καταργεί τον φόρο στους λογαριασμούς ενέργειας
- Ευλογιά προβάτων: Εννέα κρούσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
- «Δικαιοσύνη για τα Τέμπη»: Πανό από συγγενείς και πολίτες έξω από το δικαστήριο
- Έπσταϊν: Ακόμη μια γυναίκα υποστηρίζει ότι συνέχιζε τους βιασμούς ενώ εξέτιε την ποινή του
- Έφτασε στο Μεξικό ο Πινέδα: «Ο Αλμέιδα ξέρει πόσο τον εκτιμώ, ήρθα στη Μοντερέι για να δουλέψω σκληρά» (vid)



