
Μοσκοβισί: Αν όλοι κάνουν ένα βήμα, μπορεί να κλείσει η αξιολόγηση
Εάν όλοι οι εταίροι κάνουν τώρα ένα βήμα για να συγκλίνουν μεταξύ τους, μπορούμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση και τελικά να γυρίσουμε σελίδα σε ένα δύσκολο κεφάλαιο, δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί, στους Financial Times.
Εάν όλοι οι εταίροι κάνουν τώρα ένα βήμα για να συγκλίνουν μεταξύ τους, μπορούμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση και τελικά να γυρίσουμε σελίδα σε ένα δύσκολο κεφάλαιο, δήλωσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί, στους Financial Times.
«Είμαστε σε σταυροδρόμι: Μπορούμε επιλέξουμε να κτίσουμε στην πρόοδο που έχει γίνει ή να την θέσουμε σε κίνδυνο» πρόσθεσε ο επίτροπος.
Το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, είχε βράδυ της Πέμπτης εντατικές συζητήσεις με διεθνείς ομολόγους του, σε μία προσπάθεια να λυθεί το αδιέξοδο, ενώ για τον ίδιο λόγο συνεδρίασε και το EuroWorking Group.
Οι δανειστές εκτιμούν ότι πρέπει να επιτευχθεί σημαντική πρόοδος ως προς το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης έως τα μέσα Φεβρουαρίου, ώστε να αποφευχθεί η πολιτικοποίηση του θέματος στις επερχόμενες ολλανδικές και γαλλικές εκλογές, αναφέρει η εφημερίδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο «σκληρός δίσκος» του Ντε Λα Φουέντε
- Κυβέρνηση: Πανηγυρίζει γιατί τέσσερις -και όχι 11- βουλευτές και πρώην υπουργοί αντιμετωπίζουν… «απλά πλημμελήματα» – Κανονικά υποψήφιοι στις εκλογές
- Η Οδύσσεια σε ένα λεπτό από το καστ της ταινίας και σε δακτυλικό εξάμετρο
- Κυψέλη: Οι ρωγμές του τρόμου, η άρνηση των κατοίκων για μερεμέτια και οι απαιτήσεις για ασφάλεια
- Ιαπωνία: Η δήμαρχος της Γιαβάτα θα πάρει τέσσερις μήνες άδεια μητρότητας – Και πολλοί άνδρες δηλώνουν έξαλλοι
- Marfin: Νομική αντιμετώπιση δημοσιευμάτων και αναρτήσεων για την 46χρονη προαναγγέλλει δικηγόρος της


