Σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για την απουσία Χουλιαράκη από το EWG
«Πρόκειται, άραγε, για ανεκδιήγητη ανευθυνότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο;», διερωτάται η ΝΔ, στη σκληρή ανακοίνωσή της για την απουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ.Χουλιαράκη, από τη συνεδρίαση του EuroWorking Group. «Ενώ η δεύτερη αξιολόγηση, μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και η χώρα κινδυνεύει να χάσει την ένταξή της στο QE, η κυβέρνηση "περί άλλα τυρβάζει"» τονίζει, επισημαίνοντας πως η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα.
Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση, για την απουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ.Χουλιαράκη, από τη συνεδρίαση του EuroWorking Group.
Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει πως «ενώ η δεύτερη αξιολόγηση, μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου, βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και η χώρα κινδυνεύει να χάσει την ένταξή της στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, η κυβέρνηση “περί άλλα τυρβάζει”», καθώς σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτεσης, ο αρμόδιος υπουργός, Γ.Χουλιαράκης, αντί να εκπροσωπεί τη χώρα στην κρίσιμη συνεδρίαση του EuroWorking Group, αποφασίζει να εξαφανιστεί.
«Πρόκειται, άραγε, για ανεκδιήγητη ανευθυνότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο;», διερωτάται η ΝΔ, επισημαίνοντας πως, σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα.
«Οφείλει, επιτέλους, να καταλάβει πως ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να πληρώνει άλλο, ούτε την ανευθυνότητα της κυβέρνησης, ούτε τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»