Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν συνεργάζεται με τις Αρχές ο δράστης της επίθεσης στο Λούβρο

Δεν συνεργάζεται με τις Αρχές ο δράστης της επίθεσης στο Λούβρο

Ο δράστης της επίθεσης στο μουσείο του Λούβρου, τον οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε ένας γάλλος στρατιώτης, αρνήθηκε να μιλήσει στους ανακριτές όταν του υπέβαλαν ερωτήσεις, δήλωσε  πηγή από το γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού. Ο 29χρονος Αιγύπτιος έχει τεθεί επίσημα υπό κράτηση σε νοσοκομείο.

Ο δράστης της επίθεσης στο μουσείο του Λούβρου, τον οποίο πυροβόλησε και τραυμάτισε ένας γάλλος στρατιώτης, αρνήθηκε να μιλήσει στους ανακριτές όταν του υπέβαλαν ερωτήσεις, δήλωσε πηγή από το γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού. Ο 29χρονος Αιγύπτιος έχει τεθεί επίσημα υπό κράτηση σε νοσοκομείο.

Ο Αιγύπτιος, που έχει αναγνωριστεί από τις αρχές ως ο Αμπντάλα Ρέντα αλ Χαμάμι, δέχτηκε αρκετούς πυροβολισμούς την Παρασκευή μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον στρατιωτών με δύο ματσέτες, μια επίθεση την οποία ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ χαρακτήρισε τρομοκρατική.

«Η πρώτη ανάκριση έγινε σήμερα το πρωί αλλά αποδείχτηκε σύντομη. Για την ώρα αρνείται να μιλήσει στους ανακριτές» δήλωσε η πηγή από το γραφείο του εισαγγελέα στο Παρίσι.

Ένας στρατιώτης τραυματίστηκε κατά την επίθεση κοντά στην είσοδο του μουσείου, το οποίο έκλεισε για την υπόλοιπη μέρα και άνοιξε και πάλι χθες Σάββατο. Ο δράστης έφερε και σακίδιο, το οποίο περιείχε μπογιά σε σπρέι αλλά όχι εκρηκτικά, σύμφωνα με την αστυνομία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024