
Προβάδισμα πρόκρισης για τη Μπαρτσελόνα, 2-1 την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν»
«Αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό του Copa Del Rey (27/05) βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, μετά τη νίκη της στο «Βιθέντε Καλντερόν» επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1, στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων.
«Αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για το μεγάλο τελικό του Copa Del Rey (27/05) βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, μετά τη νίκη της στο «Βιθέντε Καλντερόν» επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1, στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων.
Η «Μπάρτσα» προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με τα γκολ των Σουάρες (7΄) και Μέσι (33΄), ενώ οι «ροχιμπλάνκος» μείωσαν στο 59΄ με τον Γκριεζμάν και ελπίζουν στη ρεβάνς του «Καμπ Νόου» την επόμενη εβδομάδα να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.
Το πρόγραμμα των α΄ αγώνων της ημιτελικής φάσης:
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2
Θέλτα-Αλαβές 2/02
Οι ρεβάνς θα γίνουν στις 7 και 8 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Σφάζει με το βαμβάκι» την κυβέρνηση ο Κ. Καραμανλής για την «αδιαφανή, σκανδαλώδη διαχείριση των κοινοτικών ενισχύσεων»
- Οι όροι του Μουρίνιο για να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης
- Τι πρέπει να δηλωθεί στο ΜΙΔΑ της ΑΑΔΕ – Όσα πρέπει να προσέξετε
- Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στην 72χρονη που λειτουργούσε παράτυπο γηροκομείο σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους
- Ινφαντίνο: «Αν κάποιος αγοράσει εισιτήρια του Μουντιάλ για δύο εκατομμύρια, δώρο από εμένα ένα χοτ ντογκ!»
- Ο Τεντ Τέρνερ ήθελε να σώσει τον κόσμο: Μεγιστάνας, μαχητής, διεθνιστής – Το ρίσκο του CNN, το λάθος της Τζέιν Φόντα και ο Πούτιν





