
Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του «Maniac» με Έμμα Στόουν και Τζόνα Χιλ
...
Μαντώ Σιώμου
Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από όταν μάθαμε ότι ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς True Detective και της ταινίας Beasts of No Nation, Κάρι Φουκουνάγκα, ετοιμάζει μία νέα μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Τζόνα Χιλ και Έμμα Στόουν, για το Netflix.
Το Maniac, είναι ένα ριμέικ του ομώνυμου νορβηγικού δράματος του 2014, για έναν άντρα που νομίζει ότι ζει μια ονειρική ζωή, αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεται κλειδωμένος σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα.
Σύμφωνα με το Deadline ο Φουκουνάγκα θα σκηνοθετήσει και τα δέκα επεισόδια της σειράς, των οποίων τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στη Νέα Υόρκη, στις 15 Αυγούστου, κάνοντας ενδεχομένως πρεμιέρα το 2018.
Ο Πάτρικ Σόμερβιλ, σεναριογράφος του The Leftovers, θα αναλάβει το σενάριο, ενώ ο Φουκουνάγκα, ο Χιλ και η Στόουν θα αναλάβουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τις εταιρείες Paramount TV (δεύτερη φορά που συνεργάζεται με το Netflix), και την Anonymous Content.
Παρακολουθήστε παρακάτω το αρχικό τρέιλερ του Maniac.

entertainment.in.gr
- Νέα πρόσκληση για τα Σχέδια Αστικής Ανθεκτικότητας στους Δήμους
- Βασίλης Κόκκαλης: Παραιτείται από βουλευτής
- O Γκουαρδιόλα υποστηρίζει… Ελβετία στον τελικό του Μουντιάλ
- Πάρος: Οργή με βίντεο που δείχνει σερβιτόρο να γεμίζει ποτήρια πελατών μέσα στη θάλασσα
- Πέθανε η Νάκυ Αγάθου, μία από τις πρώτες παρουσιάστριες της ΕΡΤ
- Έτοιμος ο κορμός των μέτρων της ΔΕΘ – Τι ετοιμάζεται

