
Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του «Maniac» με Έμμα Στόουν και Τζόνα Χιλ
...
Μαντώ Σιώμου
Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από όταν μάθαμε ότι ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς True Detective και της ταινίας Beasts of No Nation, Κάρι Φουκουνάγκα, ετοιμάζει μία νέα μαύρη κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Τζόνα Χιλ και Έμμα Στόουν, για το Netflix.
Το Maniac, είναι ένα ριμέικ του ομώνυμου νορβηγικού δράματος του 2014, για έναν άντρα που νομίζει ότι ζει μια ονειρική ζωή, αλλά στην πραγματικότητα βρίσκεται κλειδωμένος σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα.
Σύμφωνα με το Deadline ο Φουκουνάγκα θα σκηνοθετήσει και τα δέκα επεισόδια της σειράς, των οποίων τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στη Νέα Υόρκη, στις 15 Αυγούστου, κάνοντας ενδεχομένως πρεμιέρα το 2018.
Ο Πάτρικ Σόμερβιλ, σεναριογράφος του The Leftovers, θα αναλάβει το σενάριο, ενώ ο Φουκουνάγκα, ο Χιλ και η Στόουν θα αναλάβουν ως εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τις εταιρείες Paramount TV (δεύτερη φορά που συνεργάζεται με το Netflix), και την Anonymous Content.
Παρακολουθήστε παρακάτω το αρχικό τρέιλερ του Maniac.

entertainment.in.gr
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 15-12: Έκαναν το 1-0 στους τελικούς οι Ερυθρόλευκοι
- Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή
- «Εραστές χωρίς σεξ» – Ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν κατέρρευσε όταν πέθανε η Ιζαμπέλα Μπλόου
- Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης 67χρονου τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
- Έρευνα για διαφθορά με πρωταγωνιστή τον Θαπατέρο – Τι βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιό του
- Κ. Καραμανλής: Κεραυνοί για «παράνομες ή τυπικά νομιμοφανείς» υποκλοπές και για «εμμονή των κρατούντων» στις εκπτώσεις στις δημοκρατικές αξίες
