Συνεχίζονται οι εργασίες για την εγκατάσταση των υποδομών στους σταθμούς του Μετρό της πρωτεύουσας. Και σήμερα, Κυριακή οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Αγ. Ιωάννης» (γραμμή 2) και ο σταθμός «Αγ. Μαρίνα» (γραμμή 3) παραμένουν κλειστοί.
Συνεχίζονται οι εργασίες για την εγκατάσταση των υποδομών στους σταθμούς του Μετρό της πρωτεύουσας.
Και σήμερα, Κυριακή οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Αγ. Ιωάννης» της γραμμής 2 του Μετρό, καθώς και ο σταθμός «Αγ. Μαρίνα» της γραμμής 3, παραμένουν κλειστοί, για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.
Κατά τη διάρκεια του διημέρου οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς χωρίς στάση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).