«Χρυσή» στο Μαϊάμι η Καραχάλιου για το Παγκόσμιο της Ιστιοπλοΐας
Η ελληνική ιστιοπλοΐα σήκωσε ξανά την σημαία της Ελλάδας ψηλά. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Μαϊάμι, η Βασιλεία Καραχάλιου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα laser radial με 28 βαθμούς ποινής.
Η ελληνική ιστιοπλοΐα σήκωσε ξανά την σημαία της Ελλάδας ψηλά. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Μαϊάμι, η Βασιλεία Καραχάλιου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα laser radial με 28 βαθμούς ποινής.
Στην medal race η ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε την πρώτη θέση και παρέμεινε στην κορυφή κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Επιβεβαίωσε έτσι την κυριαρχία της, μιας και σε όλες τις διαδρομές ήταν σε θέσεις μεταλλίων.
Στη δεύτερη θέση ήρθε η Εβι Ακερ (Βέλγιο) με 46 β.π. και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ματίλντι Κεραγκά (Γαλλία) με 69 β.π..
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ποιος (και τι) να συγκριθεί μαζί σας;
- O Αργυρόπουλος σκόραρε και σφράγισε το χρυσό, η τρομερή σκηνή με τον Σκουμπάκη (vid)
- Όλα τα μετάλλια της Εθνικής πόλο μετά το χρυσό στο World Cup
- «Δυσαρεστημένος ο Ομπράντοβιτς με τη Χάποελ επειδή τηλεφώνησε στον Γκραντ»
- Ελλάδα-Ουγγαρία 15-14: Έπος της Ελλάδας στο World Cup, πρώτο χρυσό μετάλλιο στο πόλο (vid)
- «Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Ντιομαντέ και θα συζητήσει με τη Λειψία» (pic)
- Μεγάλες στιγμές για τον Tσιμίκα που έπαιξε ως αρχηγός της Λίβερπουλ στο φιλικό με τη Σάντερλαντ
- «Επανέρχεται η Ντόρτμουντ για τον Καρέτσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442