
«Τango love stories»: 11 ζευγάρια στη σκηνή του Παλλάς
...
Μετά από δύο sold out παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής με το «Tango en Eros» και στο Ηρώδειο με το «Tango por Piazzola», τo Acropolis Tango Festivals, παρουσιάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς τη νέα μουσικοχορευτική παράσταση «Τango love stories».
11 ζευγάρια υμνούν το μυστήριο του έρωτα και χορεύοντας διηγούνται τη δική τους ιστορία σε μια παράσταση, με αντιφατικά συναισθήματα, καμιά φορά παράλογα, εκρηκτικά και συχνά απρόβλεπτα, όπως ο ίδιος ο έρωτας.
Ιστορίες ζωής σημαδεμένες από μια στιγμή, πάνω σε μια σκηνή πλημμυρισμένη από τα ηχοχρώματα της αργεντίνικης μουσικής ζωντανεύουν από τους ήχους του bandoneon της Anneta Pajek από την Γερμανία και από τους στίχους των τραγουδιών της φωνής του Caio Rodriguez από την Αργεντινή.
Ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι με πρωταγωνιστές ένα από τα κορυφαία της σκηνής του Tango στην Αργεντινή, τους Geraldine Rojas & Ezequil Paludi θα σας οδηγήσουν στις πιο συναρπαστικές αυτοτελείς και μικρού μήκους ιστορίες ανθρώπινων σχέσεων, μέσα από βήματα που γοητεύουν και μουσικές που ταξιδεύουν.
Υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αργεντινής.
Tιμή εισιτηρίου : από 12 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, Public
Ώρα έναρξης 21.15
entertainment.in.gr
- Ο Παλάσιος στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Αρη
- Ένας 18χρονος ερεύνησε τα αρχεία Έπσταϊν για μια σχολική εργασία – και βρέθηκε αντιμέτωπος με απειλή αγωγής
- Καλοκαιρινές διακοπές: Πώς θα εξασφαλίσουμε ασφαλείς και ήρεμες στιγμές με τον σκύλο μας
- Κρήτη: Οι οκτώ περιπτώσεις διαφθοράς που οδήγησαν στη σύλληψη του ιατροδικαστή και του τοξικολόγου
- «Ο Εμπαμπέ ενημέρωσε τον Πέρεθ ότι ο Ολίσε είναι θετικός για την Ρεάλ Μαδρίτης»
- Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς – Σε ύψιστη επιφυλακή η Ρόδος


