
Νεκρό διακομίστηκε στο «Θριάσιο» βρέφος δύο μηνών
Νεκρό διακομίστηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, στην Ελευσίνα, ένα βρέφος δύο μηνών, το πρωί της Πέμπτης, από μία 17χρονη. Η νεαρή κοπέλα, που είναι Ρομά, μιλώντας στους γιατρούς, ισχυρίστηκε ότι το κοριτσάκι ήταν βαριά άρρωστο και της το εμπιστεύθηκαν οι γονείς του, προκειμένου να το πάει στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία αναζητά τους γονείς του άτυχου μωρού.
Νεκρό διακομίστηκε στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, στην Ελευσίνα, ένα βρέφος δύο μηνών, το πρωί της Πέμπτης, από μία 17χρονη.
Η νεαρή κοπέλα, που είναι Ρομά, μιλώντας στους γιατρούς, ισχυρίστηκε ότι το κοριτσάκι ήταν βαριά άρρωστο και της το εμπιστεύθηκαν οι γονείς του, προκειμένου να το πάει στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το βρέφος ήταν νεκρό, ενώ πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, που αναμένεται να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του.
Σύμφωνα με πληροφρίες από αστυνομικές πηγές, οι γονείς του βρέφους κατοικούν στο Ζεφύρι και η Αστυνομία τούς αναζητά.
Ήδη ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης παρήγγειλε τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους για έκθεση ανηλίκου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Απολογείται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη η Ειρήνη Μουρτζούκου
- Ο Γκράμσι και το «παλιό που πεθαίνει» την ώρα που «το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί»
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νέα παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
- Νέο διπλό για τους Σπερς με τρομερό Γουεμπανιάμα (114-93) – Γλίτωσαν την «σκούπα» οι Ρόκετς (115-96)
- Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» μιλά για τον ρόλο που της κόστισε στην καριέρα της
- Κως: Καταγγελία για βιασμό 33χρονου στις φυλακές

