
Ο Τραμπ στο βήμα του Κογκρέσου στις 28 Φεβρουαρίου
Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Πολ Ράιαν ανακοίνωσε ότι προσκάλεσε τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να εκφωνήσει ομιλία ενώπιον του Κογκρέσου την 28η Φεβρουαρίου.
Ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Πολ Ράιαν ανακοίνωσε ότι προσκάλεσε τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να εκφωνήσει ομιλία ενώπιον του Κογκρέσου την 28η Φεβρουαρίου.
Αποτελεί παράδοση στις ΗΠΑ να προσκαλούνται οι νέοι πρόεδροι να μιλήσουν ενώπιον των κοινοβουλευτικών από την εποχή του Ρόναλντ Ρίγκαν το 1981.
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκφωνήσει την ομιλία του ενώπιον των σωμάτων της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Γερουσίας.
«Σήμερα προσκάλεσα τον πρόεδρο Τραμπ να μιλήσει σε κοινή συνεδρίαση του Κογκρέσου την 28η Φεβρουαρίου» δήλωσε ο Πολ Ράιαν σε μια συνέντευξη Τύπου στο Καπιτώλιο.
«Θα είναι μια ευκαιρία για τους πολίτες και τους αντιπροσώπους τους να ακούσουν απευθείας τον πρόεδρο να περιγράφει το όραμά του και το κοινό μας πρόγραμμα. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, δικαίως» ανέφερε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ο Χάκετ έχει πρόταση στα χέρια του από τη Βίρτους – Τα δεδομένα για το μέλλον του
- BHMAGAZINO – Πυρηνική Ισχύς: Η απειλή είναι πάντα εδώ
- Lidl House Athens: Ένας κόμβος σύμπραξης που μετατρέπει το φαγητό από ατομική ανάγκη σε συλλογική εμπειρία
- Διεθνής Οργάνωση Εργασίας: Ποια επαγγέλματα απειλεί περισσότερο η τεχνητή νοημοσύνη και ποια όχι
- Όταν ο Τζακ Νίκολσον πρότεινε δουλειά στο Χόλιγουντ στον Πούτιν
- Κρήτη: Ψάχνουν το κινητό της Ελευθερίας και το όπλο της δολοφονίας – Τα στοιχεία που θα ολοκληρώσουν το παζλ του φονικού

