Το ισπανικό περιοδικό «Gigantes del Basket» απένειμε στον Θανάση Αντετοκούνμπο τον τίτλο του πιο θεαματικού παίκτη της Liga Endesa.
O αδερφός του ΝΒΑερ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό του ισπανικού πρωταθλήματος με τα εντυπωσιακά καρφώματα και μπλοκ που προσφέρει σε κάθε αγωνιστική με τη φανέλα της Ανδόρας και λίγες ημέρες μετά τη σπουδαία εμφάνιση του επί της Γκραν Κανάρια, η οποία είχε συνδυαστεί με career high (16π., 3 ρ., 2 μπλοκ) ήρθε και το βραβείο από το μεγαλύτερο μπασκετικό περιοδικό της Ευρώπης.
H απονομή του βραβείου έγινε σε μία λαμπερή εκδήλωση που διοργάνωσε το «Gigantes del Basket».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών