Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Καμάκι» από την Τουρκία λέει ότι είναι πατέρας της Αντέλ
Ο 52χρονος Τούρκος μουσικός Μεχμέτ Ασάρ λέει ότι χαιρετάει όπως η Αντέλ και δείχνει μία φωτογραφία, στην οποία είναι -κατα δήλωσή του- μαζί με τη μητέρα της

«Καμάκι» από την Τουρκία λέει ότι είναι πατέρας της Αντέλ

Ένα 52χρονος τούρκος μουσικός από την Αλικαρνασσό ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της γνωστής βρετανίδας τραγουδίστριας Αντέλ.

Ένα 52χρονος τούρκος μουσικός από την Αλικαρνασσό ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας της γνωστής βρετανίδας τραγουδίστριας Αντέλ.

Ο Μεχμέτ Ασάρ σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζει ότι γνώρισε τη μητέρα της Αντέλ, Πένι Αντκινς, όταν αυτή ήρθε για διακοπές στην Αλικαρνασσό το 1987.

Την εποχή εκείνη ο Ασάρ ήταν οδηγός ταξί και ανέλαβε να ξεναγήσει την βρετανίδα τουρίστρια στις ομορφιές της περιοχής. Με την Πένι Αντκινς, η οποία του είπε ότι εργαζόταν ως νοσοκόμα, ο Ασάρ έμεινε αρχικά δύο εβδομάδες, όσο ήταν και οι διακοπές της, οι οποίες στη συνέχεια επεκτάθηκαν και έγιναν ένας μήνας. Η Αντκινς, όπως είπε ο Ασάρ, ήρθε στην Τουρκία άλλες δύο φορές για να τον συναντήσει. Του πρότεινε να την ακολουθήσει πίσω στη Βρετανία, εκείνος δεν θέλησε να φύγει από τη χώρα του και έτσι, έπειτα από λίγα τηλεφωνήματα, οι δύο ερωτευμένοι χάθηκαν.

Ο τότε ταξιτζής σήμερα είναι λαϊκός τραγουδιστής και παίζει παραδοσιακό σάζι.

Όταν είδε πέρυσι την Αντέλ στην τηλεόραση στα βραβεία Grammy, όπως λέει του ξύπνησε η περιέργεια και ψάχνοντας ανακάλυψε ότι η μητέρα της είναι η γυναίκα που ερωτεύτηκε πριν από χρόνια. «Δεν άλλαξε καθόλου» λέει και τονίζει ότι η ημερομηνία γέννησης της Αντέλ ταιριάζει χρονικά με την περίοδο που οίδιος ήταν με την βρετανίδα τουρίστρια.

Εις επίρρωση μάλιστα των λεγομένων του, ισχυρίζεται ότι κάποια χαρακτηριστικά της Αντέλ, όπως το πρόσωπο, τα μάτια, το πιγούνι μοιάζουν με τα δικά του, όπως και κάποιες κινήσεις της, για παράδειγμα… ο τρόπος που χαιρετάει έχοντας κολλημένα τα δύο μεσαία δάχτυλα του δεξιού της χεριού.

Η ίδια η Αντέλ, σε συνέντευξή της το 2009 στο ολλανδικό RTL, φέρεται να είχε δηλώσει ότι η οικογένειά της έχει κάποιες τουρκικές ρίζες καθώς και ισπανικές, αγγλικές και ουαλικές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Μάχη για την Commerzbank!

Η Deutsche Bank σχεδιάζει να μπει στο παιχνίδι για να σταματήσει την UniCredit, αγοράζοντας το σύνολο ή μέρος του 12% της κυβέρνησης στην Commerzbank

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024