
Εξαφάνιση δόκιμου μοναχού στο Άγιον Όρος
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 43χρονου ουκρανού δόκιμου μοναχού, ο οποίος βρισκόταν ως επισκέπτης στο Άγιον Όρος.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 43χρονου ουκρανού δόκιμου μοναχού, ο οποίος βρισκόταν ως επισκέπτης στο Άγιον Όρος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δόκιμος μοναχός φιλοξενούνταν σε ένα κελί και στις 16 Ιανουαρίου ξεκίνησε για να επισκεφθεί κάποιον γνωστό του στη μονή Καρακάλλου.
Σε μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου που έστειλε στον γνωστό του ανέφερε ότι δεν θα καταφέρει να φτάσει λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Εκείνη την ημέρα, στην ευρύτερη περιοχή χιόνιζε και επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες.
Η εξαφάνιση του δηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από τον μοναχό που τον φιλοξενούσε στο κελί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χείλη ερμητικά κλειστά: Πόσοι είχαν υπογράψει συμφωνίες εμπιστευτικότητας με τα θύματα του Έπσταϊν;
- Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: «Σαν χάρτινος πύργος έπεσε, ισοπεδώθηκε»
- Νέα Αριστερά: Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής είναι ένα άδικο και ταξικό εμπόδιο
- Διευρυμένη Αστική Συγκοινωνία στον Άγιο Νικόλαο
- Κικίλιας: «Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια δεν είναι πολυτέλεια για την ελληνική οικογένεια, είναι ανάγκη»
- Καύσωνας στη Ευρώπη: Η Λισαβόνα και άλλες περιοχές της Πορτογαλίας σε «κόκκινο συναγερμό»
