Νέα απώλεια βαθμών για τη Λάρισα με «λευκή» ισοπαλία στον Πλατανιά
Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της Λάρισας με τον Πλατανιά για την 17η ημέρα της Super League και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, που αφήνει πιο χαμογελαστούς τους Κρητικούς που πέρασαν από μία δύσκολη έδρα. Ο Πλατανιάς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς, αντίθετα με την ομάδα της Θεσσαλίας που με 15β παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας της Λάρισας με τον Πλατανιά για την 17η ημέρα της Super League και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, που αφήνει πιο χαμογελαστούς τους Κρητικούς που πέρασαν από μία δύσκολη έδρα. Ο Πλατανιάς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς, αντίθετα με την ομάδα της Θεσσαλίας που με 15β παρέμεινε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα δυνατά και δημιούργησαν από την αρχή επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Πλατανιά, ο οποίος πάντως στο ξεκίνημα ειχε την υπεροχή, αλλά χωρίς να δημιουργήσει σοβαρές ευκαιρίες για γκολ. Στο 28΄ ωραίο σουτ του Ντέλετιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κοκκάλας, ενώ στο 30΄ ο Ρέντζας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 58΄ ο Πλατανιάς… ισοφάρισε τα δοκάρια, με σουτ του Πριντέτα και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο 45λεπτο η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Πλατανιά, οποίος άρχισε να βρίσκει πιο εύκολα διαδρόμους προς την εστία της ΑΕΛ. Έτσι Στο 67΄ ο Γιακουμάκης πάσαρε στον Αποστολόπουλο το πλασέ του οποίου από το ύψος της περιοχής έπιασε ο Θεοδωρόπουλος. Η Λάρισα απάντησε στο 77΄, όταν σε σέντρα του Γκαχιέχο, ο Τσακοπίνο κάνει την προβολή από κοντά για να αντιδράσει θετικά για την ομάδα του ο Κακκάλας και να αποκρούσει την μπάλα.
Στο 81΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει ο Πλατανιάς με το Μανούσο, το σουτ του οποίου από καλή θέση πέρασε άουτ, ενώ στο 86΄ ο Πριντέτα σημάδεψε 2η φορά για την ομάδα το οριζόντιο δοκάρι της Λάρισας.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου