Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διαμαντοπούλου: Θετικές αλλά όχι αρκετές οι πρωτοβουλίες Γεννηματά

Διαμαντοπούλου: Θετικές αλλά όχι αρκετές οι πρωτοβουλίες Γεννηματά

Ως θετικές, αλλά όχι αρκετές κρίνει η Άννα Διαμαντοπούλου τις πρωτοβουλίες της Φώφης Γεννηματά για τη συσπείρωση του προοδευτικού χώρου της κεντροαριστεράς. Ερωτηθείσα για την προσχώρηση του Γ.Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, σχολιάζει πως δεν συνεισφέρει κάτι. Η ίδια αποκλείει συνεργασία με τη ΝΔ.

Ως θετικές αλλά όχι αρκετές κρίνει η Άννα Διαμαντοπούλου τις πρωτοβουλίες της Φώφης Γεννηματά για τη συσπείρωση του προοδευτικού χώρου της κεντροαριστεράς, με συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ.

«Η κ. Γεννηματά κάνει μια προσπάθεια και θα της πιστωθεί. Το γεγονός όμως ότι τα στελέχη πάνε μαζί και οι ψηφοφόροι χώρια, πρέπει να μας προβληματίσει» υπογραμμίζει η πρώην υπουργός και προσθέτει πως «δεν είναι άθροισμα στελεχών η ενοποίηση του χώρου».

Ερωτηθείσα για την πρόσφατη προσχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου στη Δημοκρατική Συμπαρατάξη, η κ. Διαμαντοπούλου απαντά πως δεν συνεισφέρει, ούτε αλλάζει ούτε προσθέτει κάτι στο χώρο, παρά συμβάλλει στη δημιουργία ενός κλίματος ευφορίας. «Επιστροφές στελεχών δίχως την ανάλογη πολιτική αιτιολόγηση μπερδεύουν περισσότερο τους πολίτες» προσθέτει.

Σύμφωνα με την κ. Διαμαντοπούλου, ο νέος πολιτικός φορέας θα πρέπει να έχει καθαρό και προοδευτικό ιδελογικό στίγμα, όχι με όρους ρετρό.

Η κ. Διαμαντοπούλου απορρίπτει τα σενάρια συνεργασίας της με τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Ο Μητσοτάκης δεν είναι ένα άτομο. Εδώ μίλαμε για κόμματα και πολιτικές. Αν αισθανόμουνα πιο κοντά στη Νέα Δημοκρατία, θα είχα. Το έχω αποκλείσει γιατί θεωρώ απαραίτητη την ύπαρξη του προοδευτικού χώρου» αναφέρει.

Παράλληλα, δεν παραλείπει να εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Τέλος, η κ. Διαμαντοπούλου εκτιμά πως η κυβέρνηση ενδέχεται να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές ενώ χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λαϊκιστή. «Η σημερινή κυβέρνηση συμπεριφέρεται συνεχώς με τον ίδιο τρόπο. Με το ένα χέρι σηκώνει την γροθιά ενώ με το άλλο επαιτεί. Η προσέγγισή της είναι κοντοπρόθεσμη και δεν μας οδηγεί πουθενά» καταλήγει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024