
Παπαδημητρίου: Το αφορολόγητο είναι υπό διαπραγμάτευση
Το αφορολόγητο είναι υπό διαπραγμάτευση με τους δανειστές, παραδέχθηκε για πρώτη φορά ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, σε δηλώσεις του από τα Τρίκαλα.
Το αφορολόγητο είναι υπό διαπραγμάτευση με τους δανειστές, παραδέχθηκε για πρώτη φορά ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, σε δηλώσεις του από τα Τρίκαλα.
Ο υπουργός επισήμανε την ανάγκη να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση, για να μπορέσει να ενταχθεί η χώρα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της Ευρωπαίκής Κεντρικής Τράπεζας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε μιλώντας σε δημοσιογράφους: «Το αφορολόγητο και άλλα διαπραγματεύονται. Προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό που υπάρχει τώρα. Το αν θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε, δεν το ξέρω, αλλά θα είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.
» Πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση, γιατί μετά την αξιολόγηση, έρχεται η ένταξη της χώρας στην πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, κι αυτό είναι πάρα πολύ κρίσιμο για την ρευστότητα των επιχειρήσεων».

(Η δήλωση του υπουργού στο 1′:36”)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η FIFA μετατρέπει το Μουντιάλ 2026 σε… Monopoly
- Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου της Ντάπιας «Λουνέτα» στο Μεσολόγγι
- Φάμελλος: Μόνο μια μεγάλη πολιτική δημοκρατική αλλαγή θα εξασφαλίσει μια προοδευτική Συνταγματική Αναθεώρηση
- Ευρώπη: Το 56% των πολιτών δηλώνει ότι δεν έχει πρόσβαση στα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς – Στην Ελλάδα;
- To μέλλον της Google είναι agentic – Όλες οι ανακοινώσεις στο συνέδριο της εταιρείας
- Ζαχαρίας Κεσσές: Κάποια θύματα του Predator ντίλαραν με τις υποκλοπές το πολιτικό τους μέλλον, όλοι όσοι είναι στη λίστα, δεν τους ακούμπησε κανείς

