
Ξανά στην Ιταλία ο Λεντέσμα μετά το πέρασμα από τον ΠΑΟ
Επέστρεψε στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο με την Τερνάνα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.
Επέστρεψε στο ιταλικό πρωτάθλημα ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε συμβόλαιο με την Τερνάνα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.
Ο 34χρονος παίκτης αποκτήθηκε από το «τριφύλλι» στα μέσα του περασμένου Ιουλίου μέχρι το καλοκαίρι του 2018, αλλά μετά από 5.5 μήνες αποχώρησε με μόλις 15 συμμετοχές (6 στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο και 8 στην Ευρώπη) με απολογισμό 4 γκολ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Νέα εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Πουλακίδας (vid)
- Καισαρική: Το 67% των παιδιών στην Ελλάδα γεννιούνται με την συγκεκριμένη μέθοδο
- Επτά νεκροί και 24 τραυματίες στη Ρωσία μετά από επίθεση ουκρανικών drones
- Ρέκβιεμ για ένα κόμμα που έχει κλείσει τον κύκλο του – αυγή για μια νέα ελπίδα για την κοινωνία
- Ρόδρι: «Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών»


