Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρό αγοράκι 5,5 μηνών από χτυπήματα του πατέρα του

Νεκρό αγοράκι 5,5 μηνών από χτυπήματα του πατέρα του

Με τη ζωή του πλήρωσε τη βιαιοπραγία του πατέρα του κατά της μητέρας του ένα αγοράκι ηλικίας πεντέμισι μηνών, στη Σητεία Κρήτης. Το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, από ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία και τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα, που προκλήθηκαν όταν ο 52χρονος πατέρας του χτύπησε την 30χρονη σύζυγό του, την ώρα που εκείνη κρατούσε αγκαλιά το μωρό τους.

Με τη ζωή του πλήρωσε τη βιαιοπραγία του πατέρα του κατά της μητέρας του ένα αγοράκι ηλικίας πεντέμισι μηνών, στη Σητεία Κρήτης.

Το βρέφος μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο Σητείας. Από εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το μωράκι τραυματίστηκε στη διάρκεια περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας, όταν ο 52χρονος πατέρας του φέρεται να λογομάχησε και να χτύπησε την 30χρονη σύζυγό του, την ώρα που εκείνη κρατούσε αγκαλιά το μωρό τους.

Αδιευκρίνιστο είναι για την ώρα πώς ακριβώς τραυματίστηκε το μωρό. Tι είδους δηλαδή χτυπήματα του 52χρονου τού προκάλεσαν, κατά πληροφορίες, ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία και τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα.

Φως στις συνθήκες θανάτου του άτυχου αγοριού αναμένεται να ρίξει ο ιατροδικαστής.

Ο 52χρονος συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγείται στον εισαγγελέα Νεαπόλεως Λασιθίου, με δικογραφία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία.

Σε κατάσταση σοκ είναι η 30χρονη μητέρα του βρέφους, η οποία αναμένεται να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία και τον ιατροδικαστή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024