Τρεις πρώτοι αγώνες και τρεις ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα
Για την επόμενη Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι τρεις από τις πέντε αναμετρήσεις της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, που δεν διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα λόγω της κακοκαιρίας.
Για την επόμενη Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, ορίστηκαν από την ΕΠΟ οι τρεις από τις πέντε αναμετρήσεις της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, που δεν διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα λόγω της κακοκαιρίας.
Για τους αγώνες Ξάνθη-ΟΦΗ και Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν έγιναν επειδή οι φιλοξενούμενες ομάδες δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν, θα πρέπει τυπικά να γίνει η εκδίκαση στην πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή (έχει οριστεί για την Πέμπτη 19/1) και, εφόσον κριθεί ότι δεν υπάρχει υπαιτιότητα, τότε η ομοσπονδία θα προχωρήσει στον ορισμό τους.
Παράλληλα, για το διήμερο 25-26 Ιανουαρίου ορίστηκαν και οι αγώνες ρεβάνς, στα τρία ζευγάρια όπου διεξήχθησαν κανονικά την περασμένη εβδομάδα τα πρώτα ματς.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.