Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια διάσημη ηθοποιός κατευθύνεται στη μικρή οθόνη;

Ποια διάσημη ηθοποιός κατευθύνεται στη μικρή οθόνη;

...

H ηθοποιός και μοντέλο Ντακότα Φάνινγκ θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο τηλεοπτικό δράμα του ΤΝΤ, με τίτλο The Alienist, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα του Κέιλεμπ Καρ.

Η γνωστή ηθοποιός θα υποδυθεί τη Σάρα Χάουαρντ, μια πεισματάρα γραμματέα στο αρχηγείο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, η οποία μαζί με τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες -οι οποίοι ενσαρκώθηκαν στο παρελθόν από τους Ντάνιελ Μπρουλ (Άδωξοι Μπάσταρδη) και Λουκ Έβανς (Το κορίτσι του τρένου)- θα εξερευνήσει μια σειρά από βίαιες δολοφονίες κατά τη διάρκεια της «Επιχρυσωμένης εποχής», γνωστή ως Gilded Age.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα στη Βουδαπέστη, με σκοπό να προβληθεί η σειρά εντός του τρέχοντος έτους.

Το Alienist τοποθετείτε το 1896 στη Νέα Υόρκη και περιγράφεται ως ένα ψυχολογικό θρίλερ για τον μεγάλο πλούτο, την ακραία φτώχεια και την τεχνολογική καινοτομία της εποχής.
Όταν φρικιαστικές δολοφονίες μαστίζουν την πόλη, ο νέος αρχηγός της αστυνομίας Θεόδωρος Ρούζβελτ καλεί το ψυχίατρο Δρ. Λάζλο Κρέινζλερ (Μπρουλ) και τον δημοσιογράφο Τζον Μουρ (Έβανς) για τη «μυστική» διεξαγωγή της έρευνας.

Στη έρευνα τους βοηθάει και η ατρόμητη Χάουαρντ (Ντακότα), η νέα γραμματέα του Ρούσβελτ, που είναι αποφασισμένη να γίνει η πρώτη γυναίκα ντετέκτιβ στην αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Ο Τζέικομπ Βερμπρούγκεν (Black Mirror) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και την εκτελεστική παραγωγή της σειράς.

Με το Alienist σηματοδοτείτε η μεγάλη επιστροφή της Φάνινγκ στην μικρή οθόνη, μετά την εμφάνισή της στο Taken, τη μίνι σειρά του Στίβεν Σπίλμπεργκ για το δίκτυο Syfy το 2002.

Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες ταινίες, συμπεριλαμβανομένου των War of the Worlds και The Runaways, καθώς συμμετείχε και στην κινηματογραφική σειρά Twilight. Ενώ στην ηλικία των επτά κέρδισε βραβείο SAG (Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών) για την ερμηνεία της στην ταινία I Am Sam, καθιστώντας την ως τη νεότερη υποψήφια στην ιστορία.

entertainment.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024