
Βρέθηκαν τελικά μουσικοί για την ορκωμοσία του Τραμπ
Αστέρια της κάντρι μουσικής θα πλαισιώσουν τελικά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εδώ και καιρό έψαχνε καλλιτέχνες για το μουσικό πρόγραμμα της τελετής χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά ο Τόμπι Κέιθ, ο Λι Γκρίνγουντ και η Τζένιφερ Χόλιντέι θα δώσουν συναυλία την Πέμπτη.
Αστέρια της κάντρι μουσικής θα πλαισιώσουν τελικά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εδώ και καιρό έψαχνε καλλιτέχνες για το μουσικό πρόγραμμα της τελετής χωρίς αποτέλεσμα.
Τελικά ο Τόμπι Κέιθ, ο Λι Γκρίνγουντ και η Τζένιφερ Χόλιντέι θα δώσουν συναυλία την Πέμπτη.
Ο Τραμπ θα εκφωνήσει την ομιλία του στο σημείο όπου έδωσε την ιστορική του ομιλία ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ το 1963.
Ο Κέιθ είναι ένας από τους πιο διάσημους μουσικούς κάντρι στις ΗΠΑ τις τελευταίες δύο δεκαετίες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα είχαν τραγουδήσει διάσημα ονόματα όπως η Μπιγιονσέ, ο Μπρους Σπρινγκστιν και οι U2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Ο Σάκα την έστειλε στον τελικό!
- Ψηφιακό ευρώ: Οι φιλοδοξίες της Λαγκάρντ προσκρούουν στην ηγεμονία του δολαρίου
- Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Ψυχραιμία και ωριμότητα – Περιμένουμε τον αντίπαλο στον ημιτελικό»
- Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ
- Τι πιστεύουν αληθινές σεξεργάτριες για το Euphoria;
- Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Ήσασταν καταπληκτικοί στα πλέι οφ – Ας πάρουμε αυτό που μας αξίζει» (vid)



