
Αυτοκτόνησε στη φυλακή παιδόφιλος προπονητής στην Ιταλία
Ο προπονητής ποδοσφαίρου της ομάδας Νέων της Αλεσάντρια στη Ιταλία, Αντόνιο Μάρτσι, που συνελήφθη πριν από δύο ημέρες για κακοποίηση ανηλίκων, αυτοκτόνησε στη φυλακή προκαλώντας πνιγμό με μια πλαστική σακούλα.
Ο προπονητής ποδοσφαίρου της ομάδας Νέων της Αλεσάντρια στη Ιταλία, Αντόνιο Μάρτσι, που συνελήφθη πριν από δύο ημέρες για κακοποίηση ανηλίκων, αυτοκτόνησε στη φυλακή προκαλώντας πνιγμό με μια πλαστική σακούλα.
“Είχα ζητήσει να μείνει σπίτι με περιοριστικά μέτρα, γιατί σκέφτηκα ότι είναι ανεπαρκή η φυλακή για να προστατεύσει την ασφάλεια του,” τόνισε ο δικηγόρος του Μάσιμο Ταγκιάσο. “Ποτέ όμως θα περίμενα κάτι τέτοιο”.
Ο 63χρονος Αντόνιο Μάτσι είχε αναγνωριστεί σε ένα μπαρ από ένα αγόρι, που είχε κακοποιήσει πριν από χρόνια, ενώ έφευγε με το αυτοκίνητο, παρέα με ένα νεαρό άνδρα.
Σε έφοδο της αστυνομίας, βρέθηκε σπίτι του με ένα 14χρονο. Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν πολυάριθμα βίντεο με σκηνές σεξ με άλλους ανηλίκους. Για σχεδόν τριάντα χρόνια κακοποιούσε ανήλικους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Δίπλα σου μπουσούλησα στη ζωντανή τηλεόραση» – Η Σεμίνα Διγενή για τον Νάσο Αθανασίου και τους «3 στον Αέρα»
- Τσουκαλάς: Αν το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο και η ΝΔ πρώτη, το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει αντιπολίτευση
- Alimos Classic Car Sunday: Κλασικά αυτοκίνητα, εντυπωσιακά supercars και ρεκόρ επισκεπτών
- Λίβανος: Δύο διασώστες νεκροί από πλήγμα του Ισραήλ κατά ασθενοφόρου στα νότια της χώρας
- Καλαμάτα: Ζητούν τη μητέρα τους τα παιδιά της 39χρονης – Ειδικοί στο πλευρό τους, θα ζητήσει την επιμέλεια η θεία τους
- Χαρίτσης: Η ανάγκη για συσπείρωση δυνάμεων και ενότητα της Αριστεράς γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ




