Ταλαιπωρία της Νίμπουρκ εν όψει του αγώνα με τον Αρη
Στον «αέρα» παραμένει η διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης, για τη 12η αγωνιστική του Champions League, στο Αλεξάνδρειο, ανάμεσα στον Αρη και τη Νίμπουρκ, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.
Στον «αέρα» παραμένει η διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης, για τη 12η αγωνιστική του Champions League, στο Αλεξάνδρειο, ανάμεσα στον Αρη και τη Νίμπουρκ, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.
Η τσέχικη ομάδα, που καθηλώθηκε την Τρίτη (10/1) στην Αθήνα, μην μπορώντας να «πετάξει» για Θεσσαλονίκη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αναχώρησε το πρωί, στις 07.00, οδικώς από το Λεκανοπέδιο για τη συμπρωτεύουσα και η ώρα άφιξή της στην πόλη θα καθορίσει το αν θα υλοποιηθεί το παιχνίδι σήμερα, όπως είναι ορισμένο, στις 17.00 ή αύριο.
Μια από τις μεγαλύτερες κρίσεις της ιστορίας της βιώνει η Ρεάλ Μαδρίτης, με άγριους τσακωμούς, πισώπλατα «μαχαιρώματα», ατελείωτη γκρίνια και την «ανυπόφορη αποτυχία» μιας άτιτλης διετίας.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου ιδιωτικού προπονητικού κέντρου μπάσκετ σε έκταση 8.000 τ.μ. στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Θα είναι έτοιμο το προσεχές Φθινόπωρο.
Αγαπητός Διακογιάνης και Νίκος Ζήσης αναμένεται να έχουν συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Euroleague, Τσους Μπουένο στο πλαίσιο της Final-4 της Αθήνας.