Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το αγροτικό ζητά η Γεννηματά
Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το αγροτικό και τον πρωτογενή τομέα ζητά, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για το αγροτικό και τον πρωτογενή τομέα ζητά, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
Όπως τονίζει η κ. Γεννηματά, το μείγμα των μέτρων και οι απαράδεκτες αποφάσεις και πολιτικές της κυβέρνησης δεν αφήνουν κανένα περιθώριο οικονομικής βιωσιμότητας στους μικρούς και μεσαίους αγρότες.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά να ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης της αγροτικής παραγωγής για να αναστραφεί η καταστροφική της πορεία, όπως υπογραμμίζει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο με τον εγκαυματία να βγαίνει από την επιχείρηση – «Εγώ άναψα ένα τσιγάρο»
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442