Στα λευκά το Λεκανοπέδιο, πού υπάρχουν προβλήματα
Χιονισμένο το τοπίο στο μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου την Τρίτη, καθώς το χιόνι έπεφτε πυκνό από το απόγευμα της Δευτέρας. Το κεντρικό οδικό δίκτυο παραμένει ανοικτό, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην κυκλοφορία, όπως και στη μετακίνηση των πεζών.
Χιονισμένο το τοπίο στο μεγαλύτερο μέρος του Λεκανοπεδίου την Τρίτη, καθώς το χιόνι έπεφτε πυκνό από το απόγευμα της Δευτέρας. Το κεντρικό οδικό δίκτυο παραμένει ανοικτό, ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην κυκλοφορία.
Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και στη μετακίνηση των πεζών, αφού τα πεζοδρόμια σε πολλές περιπτώσεις είναι καλυμμένα με πάγο.
Tα κυριότερα προβλήματα, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρατηρούνται στα βόρεια και ανατολικά του νομού.
Αλυσίδες χρειάζονται:
- Ιπποκράτειος Πολιτεία.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στους εξής δρόμους:
- Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Θηβών, από το 4ο χλμ στο ρεύμα προς Θήβα: απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών με ωφέλιμο βάρος άνω των 3,5 τόνων.
- Περιφ. Πεντέλης-Ν.Μάκρης, από το Στρατιωτικό Νοσοκομείο 414 έως το ύψος της Λ. Διονύσου.
- Περιφερειακή Λυκαβηττού από Γλύκωνος.
- Aγίου Παντελεήμονος από Ξενίας μέχρι Πεντέλη.
- Αγίου Μερκουρίου στη Βαρυμπόμπη, από το ύψος της ταβέρνας Λεωνίδας.
Προβλήματα υπάρχουν και σε ορισμένες λεωφορειακές γραμμές, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά προάστια της Αττικής. Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει για τα προβλήματα, δείτε εδώ.
Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ).
Λόγω του προβλέψεων της ΕΜΥ, οι σταθμοί Ομόνοια, Μοναστηράκι, Μεταξουργείο, θα παραμείνουν ανοικτοί για την φιλοξενία αστέγων όλο το 24ωρο, έως και το βράδυ της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου 2017.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στη διάρκεια της χιονόπτωσης δυνάμεις της απεγκλώβισαν έξι άτομα από τα οχήματά τους, σε Κηφισιά, Ηλιούπολη, Βαρνάβα και Νέα Μάκρη, και τα μετέφεραν σε ασφαλή σημεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή σήμερα 24 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ προέδρου στις ΗΠΑ – Στις 24 Σεπτεμβρίου
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Μάτι: Συγκίνηση οκτώ χρόνια μετά την τραγωδία – Τρισάγιο, προσκλητήριο νεκρών και πορεία στο δρόμο της φωτιάς


