
Σεισμός 4,1 βαθμών με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο Ρίου–Αντιρρίου
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, έγινε αισθητή στις 2:45 το μεσημέρι στην Πάτρα, στη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και σε άλλες περιοχές της δυτικής Ελλάδας. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στο θαλάσσιο χώρο του Ρίου-Αντιρρίου.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, έγινε αισθητή στις 2:45 το μεσημέρι στην Πάτρα, στη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και σε άλλες περιοχές της δυτικής Ελλάδας.
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στο θαλάσσιο χώρο του Ρίου-Αντιρρίου.
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 4,5 βαθμών και το επίκεντρο ήταν οκτώ χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Ρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: Σεισμοπαθείς ψάχνουν ακόμα δικούς τους στα συντρίμμια ενώ οι ξένοι διασώστες φεύγουν
- ΗΠΑ – Βέλγιο 1-4: Το… ποδόσφαιρο δικαίωσε τους Βέλγους, πέρασαν θριαμβευτικά στους «8»
- Περού: Ο υποψήφιος της αριστεράς για την προεδρία αναγνωρίζει την ήττα του
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο απέρριψε χθες Δευτέρα τη «νομιμοποίηση» του εκλεγμένου ακροδεξιού διαδόχου του
- Οι ΗΠΑ εκφράζουν «μεγάλη ανησυχία» για τη δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από την Κίνα
- Τυχερή ισοφάριση για τις ΗΠΑ, άμεση απάντηση και 2-1 το Βέλγιο (vids)


