Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Αίγυπτος: Επίθεση καμικάζι στο Σινά, οκτώ αστυνομικοί νεκροί

Τουλάχιστον οκτώ αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα σε σημείο ελέγχου στη χερσόνησο του Σινά. Βομβιστής αυτοκτονίας έπεσε με ένα απορριμματοφόρο, που είχε κλαπεί λίγες ημέρες νωρίτερα και στο οποίο είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά, σε σημείο ελέγχου στο αλ Αρίς στο βόρειο Σινά.

Τουλάχιστον οκτώ αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά όχημα σε σημείο ελέγχου στη χερσόνησο του Σινά.

Βομβιστής αυτοκτονίας έπεσε με ένα απορριμματοφόρο, που είχε κλαπεί λίγες ημέρες νωρίτερα και στο οποίο είχαν τοποθετηθεί εκρηκτικά, σε σημείο ελέγχου στην πόλη αλ Αρίς στο βόρειο Σινά. Μετά την έκρηξη της βόμβας ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών, σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας.

Προς το παρόν καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση αυτή, από την οποία τραυματίστηκαν 13 ακόμη άνθρωποι, περιλαμβανομένων τεσσάρων πολιτών. Η αστυνομία εντόπισε το πτώμα ενός εκ των δραστών, ο οποίος οδηγούσε το φορτηγό.

Πολλές επιθέσεις έχουν διαπραχθεί από ισλαμιστές αντάρτες στη χερσόνησο του Σινά εναντίον του στρατού και της αστυνομίας μετά την ανατροπή από τον στρατό του ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι το 2013.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024