Πήρε... φόρα ο Πλατανιάς, που μετά τους Ατρόμητο, Παναθηναϊκό επιβλήθηκε στα Περιβόλια και της Λάρισας, με 3-2 (45΄ Μουνάφο, 54΄ Πριντέτα, 76΄ Μανούσος - 59΄ πεν., 90΄+1 Ναζλίδης), έφτασε τις τρεις συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα και εκτοξεύθηκε στους 20 βαθμούς, που τον φέρουν ισόβαθμο του ΠΑΟΚ στην όγδοη θέση. Αντίθετα οι Θεσσαλοί παραμένουν στα «χαμηλά» της κατάταξης, καθώς με 13 βαθμούς βρίσκονται στη 13η θέση.
Πήρε… φόρα ο Πλατανιάς, που μετά τους Ατρόμητο, Παναθηναϊκό επιβλήθηκε στα Περιβόλια και της Λάρισας, με 3-2 (45΄ Μουνάφο, 54΄ Πριντέτα, 76΄ Μανούσος – 59΄ πεν., 90΄+1 Ναζλίδης), έφτασε τις τρεις συνεχείς νίκες στο πρωτάθλημα και εκτοξεύθηκε στους 20 βαθμούς, που τον φέρουν ισόβαθμο του ΠΑΟΚ στην όγδοη θέση. Αντίθετα οι Θεσσαλοί παραμένουν στα «χαμηλά» της κατάταξης, καθώς με 13 βαθμούς βρίσκονται στη 13η θέση.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, που είχαν την κατοχή και κυκλοφορούσαν την μπάλα αλλά δεν δημιουργούσαν τις προϋποθέσεις που θα τους επέτρεπαν να απειλήσουν την εστία των «βυσσινί». Αυτό ως το 45ο λεπτό όμως, καθώς σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Αποστολόπουλος γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Μουνάφο βρήκε δίχτυα ύστερα από περίπου 4 χρόνια (!), δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Παράσχου.
Ο Πλατανιάς διπλασίασε στο 54΄, όταν σε κόρνερ του Γιορέντε από δεξιά ο τερματοφύλακας της θεσσαλικής ομάδας έκανε άστοχη έξοδο και ο Πριντέτα με κεφαλιά «έγραψε» το 2-0, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Ναζλίδης ξανάβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι ευστοχώντας από τα 11 μέτρα, στο πέναλτι που είχε υποπέσει ο Μπανανά (χέρι) σε προσπάθεια του Ικάουκνιεκς.
Οι ποδοσφαιριστές του Τσιώλη αναθάρρησαν αλλά δεν κατόρθωσαν να κάνουν τη φάση της ισοφάρισης, για να δεχθούν το καθοριστικό γκολ στο 76΄: από εξαιρετική πάσα του Ντεβέσα ο Μανούσος απέφυγε έναν αντίπαλο και πλάσαρε τον Ξενοδόχοβ για το 3-1. Στο 84΄ ήταν ο ίδιος που έχασε μεγάλη ευκαιρία, αλλά από θέση οφ σάιντ το οποίο δεν καταλογίστηκε, για να μειώσει στις καθυστερήσεις ο Ναζλίδης με κεφαλιά, από κόρνερ του Κουτσιανικούλη. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πριντέτα, Μπανανά – Ντέλετιτς ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Αποστολόπουλος, Μενδρινός (70΄ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μπανανά, Γιορέντε (83΄ Ντίνας), Μανούσος (89΄ Γουνδουλάκης), Σιγκνέβιτς ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Φατιόν, Τικό (74΄ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Ποτουρίδης (46΄ Ικάουνιεκς), Μασαλέσα, Κόντορ, Γκαγιέγο, Καπός, Ναζλίδης, Ντέλετιτς (86΄ Αναστασόπουλος)
LIVE: Ίντερ – Ελλάς Βερόνα. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ίντερ – Ελλάς Βερόνα για την 37η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
Εντός έδρας ήττα-σοκ υπέστη η Γιουβέντους από την αδιάφορη Φιορεντίνα και έπεσε στην 6η θέση και εκτός Champions League, με τη Ρόμα να εκμεταλλεύεται το γεγονός και να περνά 4η, μετά το 2-0 επί της Λάτσιο στο ντέρμπι της πρωτεύουσας.
LIVE: Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 15:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μύκονος Betsson – Παναθηναϊκός για το Game 2 των προημιτελικών των play offs της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.