
Παπαδημούλης: Άστοχη και άκομψη η δήλωση Χρυσόγονου
Σε αυστηρή πολιτική αποδοκιμασία του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου προχώρησε ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Σε ανάρτησή του, στο Τwitter, σχολίασε: «Είπα στον συνάδελφο Χρυσόγονο ότι η δήλωσή του για τον πρωθυπουργό και την ενημέρωση του για τα ευρωπαϊκά θέματα, είναι άστοχη και άκομψη».
Σε αυστηρή πολιτική αποδοκιμασία του ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου προχώρησε ο επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σε ανάρτησή του, στο Τwitter, σχολίασε: «Είπα στον συνάδελφο Χρυσόγονο ότι η δήλωσή του για τον πρωθυπουργό και την ενημέρωση του για τα ευρωπαϊκά θέματα, είναι άστοχη και άκομψη».
Είπα στον συνάδελφο Χρυσόγονο ότι η δήλωσή του για τον Πρωθυπουργό και την ενημέρωση του για τα ευρωπαϊκά θέματα, είναι άστοχη και άκομψη.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) January 5, 2017
Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ενοχληθεί από τη δήλωση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Χρυσόγονου.
«Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από τον Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει» ανέφερε o κ. Χρυσόγονος στον ΣΚΑΪ, για να προσθέσει: «προφανώς ενημερώνεται (σ.σ. ο πρωθυπουργός) για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».
Σε ερώτηση αν πιστεύει πως ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς αναφέρει, απάντησε: «Αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι. Από εκεί και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.»
Εμφανώς ενοχλημένοι κυβερνητικοί κύκλοι απαντούσαν λίγη ώρα μετά ότι ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών.
Άλλωστε, εξηγούσαν οι ίδιοι κύκλοι, αν ήθελε ο ευρωβουλευτής να συναντήσει τον πρωθυπουργό, θα μπορούσε να τον δει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΗΕ: Η Ελλάδα στηρίζει τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Οπλων
- Αταμάν: «Ήταν 10 αστυνομικοί μπροστά από τα αποδυτήριά μας»
- Γερμανία: Ο Μερτς απαντά στις απειλές Τραμπ τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και για τις δυο πλευρές
- 72 δόσεις: Πώς ρυθμίζονται τα χρέη σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ
- Ανησυχία για τα αποθέματα καυσίμων στην Ευρώπη
- Το μεγάλο καλάθι του Χέις-Ντέιβις που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό (vid)
