
Βρέθηκε γιάφκα με όπλα στον Αλιμο
Όπλα και εκρηκτικά σε γκαράζ πολυκατοικίας στην οδό Κύπρου, στον Αλιμο, ανακάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ., λίγες ώρες μετά το εντοπισμό της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν σημειώσεις, πλαστές ταυτότητες και κλειδιά. Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπει και άλλοι χώροι στην Αττική, για τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες ότι σχετίζονται με τη δράση της Ρούπα.
Όπλα και εκρηκτικά σε γκαράζ πολυκατοικίας στην οδό Κύπρου, στον Αλιμο, ανακάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ., λίγες ώρες μετά το εντοπισμό της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν σημειώσεις, πλαστές ταυτότητες και κλειδιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποια από τα κλειδιά οδήγησαν στο συγκεκριμένο υπόγειο γκαράζ, όπου βρέθηκαν δύο αυτοκίνητα, τα οποία φαίνεται πως σχετίζονται με υποθέσεις, στις οποίες εμπλέκεται η Πόλα Ρούπα.
Μέσα στα αυτοκίνητα οι αστυνομικοί βρήκαν δύο βαλίτσες, όπου ήταν κρυμένος ο οπλισμός. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για καλάσνικοφ, ημιαυτόματα όπλα, πυρομαχικά και εκρηκτικές ύλες.
Τα ευρήματα εξετάζονται από κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και συνεχίζει τις έρευνες.
Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν μπει και άλλοι χώροι στην Αττική, για τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες ότι σχετίζονται με τη δράση της Πόλας Ρούπα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρμενία: Καταγγέλλει «εργαλειοποίηση της γενοκτονίας» και αρνείται να απαντήσει στην απόφαση του Ισραήλ
- Εύβοια: Φωτιά στη περιοχή Λούτσα – Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα
- Πάνω από 43.000.000 ευρώ ο νικητής του Μουντιάλ – Τα χρήματα που μοιράζει η FIFA προκαλούν… ίλιγγο!
- Αγρίνιο: «Με εκνευρίζουν οι θάμνοι», είπε 50χρονος που έβαλε φωτιά – Βίντεο κατέγραψε τις κινήσεις του
- «Δεν θα πεθάνω ποτέ» – Ο biohacker της Σίλικον Βάλεϊ Μπράιαν Τζόνσον λέει πως νίκησε το θάνατο
- Τα Public επενδύουν στην αγορά των AI συσκευών και φέρνουν την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινότητα




