Τσόρι Ντομίνγκες και Φελίπε Πάρντο, δεν βρίσκονται στην πρώτη αποστολή της νέας χρονιάς που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μετά από πολύ καιρό επιστρέφει ο Μάριν, ενώ επανέρχεται και ο Καπίνο. Ελιουνούσι και Ελαμπντελαουί, που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, έκαναν ατομική προπόνηση.
Τσόρι Ντομίνγκες και Φελίπε Πάρντο, δεν βρίσκονται στην πρώτη αποστολή της νέας χρονιάς που επέλεξε ο Πάουλο Μπέντο για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Μετά από πολύ καιρό επιστρέφει ο Μάριν, ενώ επανέρχεται και ο Καπίνο. Ελιουνούσι και Ελαμπντελαουί, που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, έκαναν ατομική προπόνηση.
Η 18αδα που επέλεξε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.