Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Και ο Τζίμι Μπάτλερ στο γκρουπ των... 50ρηδων

Και ο Τζίμι Μπάτλερ στο γκρουπ των… 50ρηδων

Ο παίκτης των Σικάγο Μπουλς, Τζίμι Μπάτλερ έγινε ο τελευταίος παίκτης που σημείωσε τουλάχιστον 50 πόντους σε έναν αγώνα (52 στη νίκη επί της Σάρλοτ) καθώς το ΝΒΑ οδεύει προς ένα ακόμη ρεκόρ. Ο άσος των Μπουλς έγινε ο όγδοος παίκτης στο φετινό πρωτάθλημα με 50+ πόντους ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ.

Ο παίκτης των Σικάγο Μπουλς, Τζίμι Μπάτλερ έγινε ο τελευταίος παίκτης που σημείωσε τουλάχιστον 50 πόντους σε έναν αγώνα (52 στη νίκη επί της Σάρλοτ) καθώς το ΝΒΑ οδεύει προς ένα ακόμη ρεκόρ.

Ο άσος των Μπουλς έγινε ο όγδοος παίκτης στο φετινό πρωτάθλημα με 50+ πόντους ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ.

Ο Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον) σημείωσε 53 πριν από δύο ημέρες ενώ οι Ράσελ Ουέστμπρουκ (Οκλαχόμα Σίτι), Αϊζέια Τόμας (Βοστώνη), Ντεμάρκους Κάζινς (Σακραμέντο), Τζον Ουόλ (Ουάσινγκτον), Αντονι Ντέιβις (Νέα Ορλεάνη) και Κλέι Τόμπσον (Γκόλντεν Στέιτ) αποτελούν τους υπόλοιπους φετινούς 50άριδες.

Μάλιστα ο Τόμπσον σημείωσε 60 πόντους σε μόλις 29 λεπτά (στη νίκη επί της Ιντιάνα με 142-106) που αποδεικνύει πόσο σημαντικό έχει γίνει το τρίποντο στο σύγχρονο ΝΒΑ, αλλά και την εξέλιξη των παικτών στον συγκεκριμένο τομέα.

Ο πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι πολύ πιθανό να γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της λίγκας που θα τελειώσει την κανονική περίοδο με μέσους όρους τριπλ νταμπλ, κάτι που έχει καταφέρει μονάχα ο Όσκαρ Ρόμπερτσον την σεζόν 1961-62 και την φανέλα των Σινσινάτι Ρόγιαλς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024