
Το Ισραήλ δεν θα επιστρέφει τις σορούς Παλαιστίνιων μαχητών
Η κυβέρνηση του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέφονται στις οικογένειες οι σοροί των μελών της Χαμάς, που σκοτώνονται σε επιθέσεις. Αντ' αυτού, θα προχωρά σε αποτέφρωση. Η απόφαση ελήφθη μετά την κυκλοφορία βίντεο στο οποίο διακωμωδείται ισραηλινός στρατιώτης που φέρεται να σκοτώθηκε το 2014.
Η κυβέρνηση του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιστρέφονται στις οικογένειες οι σοροί των μελών της Χαμάς, που σκοτώνονται σε επιθέσεις. Αντ’ αυτού, θα προχωρά σε αποτέφρωση.
Η απόφαση ελήφθη μετά την κυκλοφορία βίντεο από την ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς, στο οποίο διακωμωδείται ισραηλινός στρατιώτης που φέρεται να σκοτώθηκε το 2014.
Στο βίντεο -με τη διαδικασία του μοντάζ- παρουσιάζονται τα γενέθλια του 21χρονου Όρον Σάουλ, ο οποίος έχασε τη ζωή του το 2014, αλλά ουδέποτε επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ εκτιμούν ότι ο Σάουλ και ένας ακόμα στρατιώτης, σκοτώθηκαν στην επίθεση και ότι η Χαμάς κρατά τις σορούς τους ως ενδεχόμενο μέσο διαπραγμάτευσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διαρρήκτες εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ακρόπολης – Αφαίρεσαν τιμαλφή μεγάλης αξίας
- Duran Duran – Από τη Βρετανία της οικονομικής ύφεσης στην κορυφή του κόσμου
- Η Βενεζουέλα μετά τον Μαδούρο: Τι έχει αλλάξει από την βίαιη απομάκρυνσή του; Και τι όχι
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Η «ζωγραφιά» του Σεμένιο της έδωσε το FA Cup
- Οριστικό: Αναβλήθηκε το Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός λόγω κακοκαιρίας (pics)
- Μπανγκόκ: Τουλάχιστον 8 νεκροί από σύγκρουση τρένου με λεωφορείο

