Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζανακόπουλος: Η επέκταση του «κόφτη» δεν σημαίνει επέκταση μνημονίου

Τζανακόπουλος: Η επέκταση του «κόφτη» δεν σημαίνει επέκταση μνημονίου

Δεν δικαιολογούνται καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης, διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημ.Τζανακόπουλος, προσθέτοντας ότι πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να κωλυσιεργούν αδικαιολόγητα. Διαβεβαίωσε δε κατηγορηματικά ότι επέκταση του «κόφτη» δεν συνεπάγεται επέκταση του προγράμματος, που λήγει τον Αύγουστο του 2018, ενώ απέρριψε ξανά τα περί πρόωρων εκλογών.

Δεν δικαιολογούνται καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης, διεμήνυσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με την προσθήκη ότι πρέπει όλοι κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να κωλυσιεργούν αδικαιολόγητα.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5», αφού απέρριψε, ξανά, τα σενάρια πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια για έξοδο από την επιτροπεία, με προστατευμένη την κοινωνία.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι επέκταση του δημοσιονομικού «κόφτη» δεν συνεπάγεται επέκταση του προγράμματος, που λήγει τον Αύγουστο του 2018.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή δημοσίευμα των Financial Times, επιτέθηκε εκ νέου στους πρωταγωνιστές του παλαιού πολιτικού συστήματος: θέλει θράσος να εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για εξωθεσμικές παρεμβάσεις, είπε, θυμίζοντας τα επιτεύγματα της τελευταίας διετίας στη «μάχη» κατά της διαφθοράς.

Και στο μεγάλο θέμα των ημερών, την κατάσταση στην Τουρκία, παράλληλα με τη «μεγάλη ανησυχία» και τον αποτροπιασμό που εξέφρασε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε το ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και ηρεμίας στην ευρύτερη περιοχή, κάτι που αποτυπώνεται και στα δύο ανοιχτά θέματα, το Κυπριακό και το προσφυγικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024