
Φαντασμαγορικό θέαμα πυροτεχνημάτων στην πλατεία Αριστοτέλους
Με 3.000 πυροτεχνήματα που «πυρπόλησαν» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, αποχαιρέτησε η πόλη το 2016 και υποδέχτηκε το νέο έτος. Από το ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, εκτοξεύτηκαν τα πυροτεχνήματα από τους πολυβραβευμένους στον τομέα, αδερφούς Νάνου.
Με 3.000 πυροτεχνήματα που «πυρπόλησαν» τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, αποχαιρέτησε η πόλη το 2016 και υποδέχτηκε το νέο έτος.
Από το ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, εκτοξεύτηκαν τα πυροτεχνήματα από τους πολυβραβευμένους στον τομέα, αδερφούς Νάνου οι οποίοι έχουν αποσπάσει 7 πρώτα παγκόσμια βραβεία στη ρίψη των πυροτεχνημάτων.
Βίντεο από το Thestival.gr

Το κόστος του συγκεκριμένου event που διήρκεσε περίπου 10 λεπτά, ανέλαβε εξ ολοκλήρου το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και αποτέλεσε την κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων τις οποίες διοργάνωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης με τίτλο «Χριστούγεννα Μαζί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Φίδια εμφανίστηκαν σε νηπιαγωγείο – Ανήσυχοι οι γονείς
- Τσουκαλάς κατά Κεραμέως: Λαϊκισμός είναι να εχθρεύεσαι οτιδήποτε σύγχρονο και καινοτόμο
- Εσπερίδα του Εργαστηρίου Κυκλικής Οικονομίας του Δήμου Πειραιά
- Βουλή: Την άρση ασυλίας Βελόπουλου εισηγείται ομόφωνα η επιτροπή δεοντολογίας
- Κως: Δικαιώθηκε γερμανός τουρίστας για τις διαρκώς δεσμευμένες ξαπλώστρες σε ξενοδοχείο
- Η Βικτόρια επιτέλους απάντησε στον Μπρούκλιν στον «πόλεμο» του brand Beckham

