Μπαρτσελόνα στο Champions League και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Europa League, είναι τα δύο μεγάλα φαβορί, σύμφωνα με τα κορυφαία γραφεία στοιχημάτων στην Ευρώπη, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca».

Στην κορυφαία των διοργανώσεων, υπάρχει ισπανική κυριαρχία, αφού βρίσκονται τρεις ομάδες στις τέσσερις πρώτες θέσεις. Πίσω από τους Καταλανούς είναι η Μπάγερν, ακολουθούν, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης και πίσω βρίσκονται, Μάντσεστερ Σίτι, Γιουβέντους, Ντόρτμουντ και Σεβίλη.

Στο Europa League πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προγνωστικά, ακολουθεί η Τότεναμ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ρόμα.

Ανάμεσα στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί με δεύτερη την Μπαρτσελόνα και τρίτη την Ατλέτικο Μαδρίτης στην La Liga. Στην Premier League η πρωτοπόρος Τσέλσι, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου, ακολουθούμενη από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, στην Bundesliga ξεκάθαρο φαβορί η Μπάγερν, μπροστά από Ντόρτμουντ και Χέρτα, στην Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι επίσης εκείνη που συγκεντρώνει τα περισσότερα προγνωστικά για επιτυχία, αφήνοντας πίσω της Νις και Μονακό,ενώ στην Serie A η Γιουβέντους ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες και προηγείται Ρόμα και Νάπολι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ