
Οδό… Brexit αποκτά πόλη της Γαλλίας
Σε οδό Brexit θα μετονομάσει έναν από τους δρόμους της η πόλη Μποκέρ της νότιας Γαλλίας, μετά από απόφαση του δημάρχου της που ανήκει στο ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο.
Σε οδό Brexit θα μετονομάσει έναν από τους δρόμους της η πόλη Μποκέρ της νότιας Γαλλίας, μετά από απόφαση του δημάρχου της που ανήκει στο ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο.
Ο δήμαρχος Ζιλιέν Σάντσεζ ανακοίνωσε την απόφασή του, αναφέροντας ότι γίνεται για να «τιμηθεί ο κυρίαρχος βρετανικός λαός», που αποφάσισε στο δημοψήφισμα του περασμένου καλοκαιριού να αποχωρήσει από την ΕΕ.
Ο δρόμος που επελέγη για να ονομαστεί οδός Brexit βρίσκεται πολύ κοντά στην οδό Robert Schuman και τη λεωφόρο Jean Monnet, που ονομάστηκαν έτσι προς τιμήν δύο «αρχιτεκτόνων» της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Η Μαρίν Λεπέν, αρχηγός του Εθνικού Μετώπου, έχει υποσχεθεί να κάνει δημοψήφισμα στη Γαλλία, για το μέλλον της χώρας στην ΕΕ, αν εκλεγεί πρόεδρος την άνοιξη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ryanair: Ανακοίνωσε στους εργαζομένους ότι κλείνει τη βάση της στη Θεσσαλονίκη – Το «παράθυρο» που αφήνει
- Ιταλία: Παγώνια προκαλούν εμφύλιο σε χωριό – «Δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε από τις κραυγές»
- Άνδρος: Το χρονικό της βύθισης του «CORSAGE C» – Ο πλοίαρχος αποκοιμήθηκε στο πηδάλιο – Τι ισχυρίζεται ο ίδιος
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Συνεργασία του δήμου Αλεξανδρούπολης με πόλεις της Γερμανίας
- Δυναμική παρέμβαση φοιτητών στο Μέγαρο Μαξίμου – «Τα σχέδια για αναθεώρηση του άρθρου 16 δεν θα περάσουν»


