Η Αθήνα έχει φορέσει τα γιορτινά της για τα Χριστούγεννα. Στην πλατεία Συντάγματος δεσπόζει η ρόδα, η οποία, ωστόσο, δεν έχει τεθεί ακόμα σε λειτουργία. Δείτε το φωτορεπορτάζ με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πρωτεύουσας
Η Αθήνα έχει φορέσει τα γιορτινά της για τα Χριστούγεννα.
Στην πλατεία Συντάγματος δεσπόζει η ρόδα, η οποία, ωστόσο, δεν έχει τεθεί ακόμα σε λειτουργία, καθώς έχουν προκύψει γραφειοκρατικά ζητήματα.
Η ρόδα, ύψους 40 μέτρων, έχει προγραμματιστεί να παραμείνει στο Σύνταγμα για δύο μήνες και να προσφέρει δωρεάν βόλτες στους Αθηναίους μέχρι τα Θεοφάνια, ενώ στη συνέχεια θα υπήρχε ένα μικρό αντίτιμο.
Όταν τελικά λειτουργήσει θα προσφέρει εκπληκτική θέα της Αθήνας.
Στο Σύνταγμα και σε άλλα μέρη της πρωτεύουσας, η πόλη έχει φορέσει τα γιορτινά της για τα Χριστούγεννα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).