
Η Μέρκελ στο σουπερμάρκετ για χριστουγεννιάτικα ψώνια
Τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της έκανε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε σουπερμάρκετ. Σπρώχνοντας το καροτσάκι της, η Μέρκελ πήγε σε σουπερμάρκετ στην περιοχή όπου βρίσκονται κυβερνητικά κτίρια, μαζί με τους σωματοφύλακές της. Μεταξύ άλλων, η Μέρκελ αγόρασε σοκολατάκια αξίας 4,99 ευρώ.
Τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της έκανε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ σε σουπερμάρκετ.
Σπρώχνοντας το καροτσάκι της, η Μέρκελ πήγε σε σουπερμάρκετ στην περιοχή όπου βρίσκονται κυβερνητικά κτίρια, μαζί με τους σωματοφύλακές της.
Όπως αναφέρει η Bild, στο καροτσάκι της Μέρκελ υπήρχε βούτυρο, πάπρικα, πατάτες και τυρί quark (κάτι σαν το cottage), προϊόντα «όχι και τόσο εορταστικά» όπως σημείωσε ο ταμίας του σουπερμάρκετ στην εφημερίδα.
Το μενού δεν περιλάμβανε γαλοπούλα ή κρασί, αλλά ένα κουτί με σοκολατάκια, αξίας 4,99 ευρώ.
«Η καγκελάριος έβαλε τα ψώνια της στις τσάντες που έφερε μαζί της, ενώ δεν πήρε τους πόντους της» σημειώνει η Bild.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνα: Ο Σι υποδέχτηκε τον πρωθυπουργό του Πακιστάν και εξήρε τις προσπάθειές του για ειρήνη στο Ιράν
- Χόιτ Ρίτσαρντς – Το μοντέλο των 80s που έγινε ψυχολογικός σκλάβος στα δίχτυα μιας αίρεσης της Νέας Υόρκης
- Οι συντάξεις σε μία Ευρώπη που γερνάει – Έχουν χάσει οι νέοι Ευρωπαίοι την πίστη τους στο συνταξιοδοτικό σύστημα;
- MEGA Stories: Οι ιστορίες των παιδιών της Γάζας
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Ακροδεξιοί υπουργοί στον Νετανιάχου: «Χτύπα το χέρι στο τραπέζι του Τραμπ, επέστρεψε στον πόλεμο στον Λίβανο»




