Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουρμπέλη ο Παναθηναϊκός
Γεγονός είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στην χειμερινή περίοδο. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ανήκει και τυπικά στο ρόστερ του «τριφυλλιού» για τα επόμενα 4.5 χρόνια, αν και στο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ δεν αναφέρεται πουθενά η χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους.
Γεγονός είναι η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στην χειμερινή περίοδο. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ανήκει και τυπικά στο ρόστερ του «τριφυλλιού» για τα επόμενα 4.5 χρόνια, αν και στο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ δεν αναφέρεται πουθενά η χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους.
Ο 23χρονος αμυντικός μέσος αποκτήθηκε μετά από προσωπική εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη κι αναμένεται να πάρει άμεσα φανέλα βασικού. Για την απόκτησή του η διοίκηση θα καταβάλλει στον Αστέρα Τρίπολης το ποσό των 700.000 ευρώ, ενώ παράλληλα η πρώην ομάδα του ποδοσφαιριστή θα διατηρήσει και 40% ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μεταγραφής του στο εξωτερικό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κουρμπέλη για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας.
Ο γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου του 1993 μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Αρκαδικής ομάδας με την οποία έγινε επαγγελματίας το 2010. Εκτοτε έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης 131 φορές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League σημειώνοντας 3 γκολ. Με τις εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων (Κ19, Κ20 και Κ21) αγωνίστηκε μεταξύ 2011-2014 καταγράφοντας 28 συμμετοχές και 1 γκολ».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.