
Σε διάλογο καλεί τους αγρότες ο Αποστόλου
Πρόσκληση σε διάλογο απηύθυνε προς τους αγρότες, οι οποίοι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου. «Να έρθουν οι αγρότες να συζητήσουμε, να κάνουμε έναν απολογισμό για το τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει η κυβέρνηση» είπε.
Πρόσκληση σε διάλογο απηύθυνε προς τους αγρότες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.
«Υπήρξε μια δέσμευση από την πλευρά της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού στα λεγόμενα “25 σημεία”. Να έρθουν οι αγρότες να συζητήσουμε, να κάνουμε έναν απολογισμό για το τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει η κυβέρνηση πάνω σε αυτές τις δεσμεύσεις. Για το φορολογικό, το ασφαλιστικό, τη ρευστότητα, το κόστος παραγωγής, τις πληρωμές, το εργόσημο κ.λπ. Θα φανεί εκεί ότι στο σύνολο σχεδόν των θεμάτων η κυβέρνηση έχει ανταποκριθεί» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.
Αφού διευκρίνισε ότι οι κινητοποιήσεις «είναι δικαίωμά τους», τόνισε ότι «πρέπει να υπάρχει ένας ουσιαστικός διάλογος για τα θέματα του αγροτικού χώρου, ιδίως όταν προαναγγέλλονται κινητοποιήσεις».
Ο κ. Αποστόλου κάλεσε τους αγρότες να συζητήσουν στο υπουργείο, ενώ πρότεινε να συνεδριάσει και η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, για να καταθέσουν «τις απόψεις τους πάνω σε αυτά που τους απασχολούν και να τοποθετηθούν και οι βουλευτές εκπρόσωποι όλων των κομμάτων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κωνσταντίνος Παρθένης: Το έργο του «Ποίηση» πουλήθηκε σε δημοπρασία για 1.258.000 ευρώ
- Ρούμπιο: «Η Κούβα είναι απειλή για τις ΗΠΑ» – Ψάχνει η Ουάσινγκτον διέξοδο από το Ιράν μέσω Αβάνας;
- Επίσημο: Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποκτά αρμοδιότητες αρχιδιαιτητή στην Ισπανία!
- Εσωτερικός τουρισμός: Διακοπές για 27.500 αγρότες με προγράμματα του ΟΠΕΚΑ – Οι παροχές
- Κρήτη: Απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης σε Αμάρι και Βορίζια
- Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πλησιάζει πλέον τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου


